Cu ce vedete din showbiz are relații foarte bune Mihai Mitoșeru. ”Au fost mulți oameni din lumea asta alături de mine”

02.09.2022, 14:41
Cu ce vedete din showbiz are relații foarte bune Mihai Mitoșeru. ”Au fost mulți oameni din lumea asta alături de mine”
Cu ce vedete din showbiz are relații foarte bune Mihai Mitoșeru

Actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru a vorbit despre relațiile de prietenie cu alte vedete din showbiz-ul românesc. Acesta a mărturisit cine sunt cei care i-au fost mereu alături de-a lungul anilor. ”Au fost mulți oameni din lumea asta alături de mine”, a declarat Mihai Mitoșeru într-un interviu.

Mihai Mitoșeru este cunoscut ca actor și prezentator de televiziune. Acesta a dezvăluit, pentru revista Viva, cu ce vedete din showbiz-ul românesc, are relații foarte bune și cine sunt cei care i-au fost mereu alături de-a lungul timpului.

În plan personal, Mihai Mitoșeru a format un cuplu cu Noemi Dragomir, însă căsnicia lor s-a destrămat în octombrie 2019. Camelia Mitoșeru, mama actorului și prezentatorului de televiziune, a avut o relație foarte apropiată cu nora sa. În anul 2000, Mihai Mitoșeru a trecut prin momente cumplite, iubita sa de la acea vreme, cu care avea o relație de 10 ani, pierzându-și viața.

Cu ce vedete din showbiz are relații foarte bune Mihai Mitoșeru. ”Nici nu îi pot menționa pe toți”

”O să încep cu debutul în televiziune și îi voi menționa pe Teo Trandafir, Mircea Badea și Oreste. Au fost mulți oameni din lumea asta alături de mine, Cristi Brancu, Dan Capatos, nici nu îi pot menționa pe toți”, a mărturisit Mihai Mitoșeru.

Întrebat despre prietenele sale de suflet, Mihai Mitoșeru a precizat că vedeta de televiziune Teo Trandafir este cea cu care are o relație specială.

”Da, Teo Trandafir este una dintre ele. Dar mai am prietene care mi-au fost alături. Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie. Uneori, o relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă. Eu mă înțeleg uneori mai bine cu femeile decât cu bărbații, am mai multe de discutat cu ele”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...