Jorge, despre proiectele la care a participat la TV. ”Eu mereu am știut să îmi negociez contractele”

29.08.2022, 13:43
Jorge, despre proiectele la care a participat la TV. ”Eu mereu am știut să îmi negociez contractele”
Jorge, despre proiectele la care a participat la TV

Cântărețul Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a făcut declarații despre diversele proiecte de televiziune la care a participat fie la Antena 1, fie la Pro TV.  ”Da, eu mereu am știut să îmi negociez contractele dar asta nu face parte din discuție!”, a afirmat artistul, în vârstă de 40 de ani, în cadrul unui interviu.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

De-a lungul anilor, Jorge a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune, fie la Antena 1, fie la Pro TV. Cel mai recent show în care a apărut a fost ”Spalsh! Vedete la apă”, de la Antena 1. Despre proiectele sale în diverse televiziuni a făcut artistul declarații pentru click.ro.

Jorge, despre proiectele la care a participat la TV.  ”Sunt liber de contract, aleg doar ce simt că este spre binele meu! ”

”Eu nu am dat-o cu nimeni! Este un proiect Splash la care eu am mai fost și mi-a făcut plăcere să revin. Sunt liber de contract, aleg doar ce simt că este spre binele meu! Trebuie să îmi placă!”, a spus Jorge.

”Da, eu mereu am știut să îmi negociez contractele dar asta nu face parte din discuție! Eu cred că dacă ești deschis și vorbești sincer și faci lucrurile corect atunci și oamenii sunt deschiși să te lase să faci ce e frumos și ce îți place! La fel și în muzică, la fel și în televiziune, eu cred că fiecare proiect în parte este special și de ce să ratezi oportunități! Eu am zis că nu mai ratez nicio oportunitate și asta fac! Am devenit oportunist! Care acum, în descrierea mea, este un cuvânt pozitiv pentru că este foarte important să fructifici o oportunitate. Așa că vreau să facem un “switch” la acest cuvânt, să nu-l mai vedem cu o tentă negativă și să-l vedem pozitiv pentru că degeaba ne dorim noi oportunități dacă nu suntem oportuniști, că nu știm să le fructificăm! Vezi cum ne-au făcut acolo în mintea noastră să ne batem joc singuri de noi? Au schimbat sensul cuvântului oportunist ca să nu devenim oportuniști, știi?”, a adăugat acesta.

 

citește și...