O dronă ucraineană lansează o bombă peste un soldat rus care dormea. “Mai bine aşa decât să amâni alarma de pe telefon”

26.08.2022, 15:38

Nimănui dintre noi nu-i place să fie trezit din somnul de după-amiază, dar puțini dintre noi au avut parte de o trezire atât de brutală ca cea a acestui soldat. Înregistrarea video pretinde că îl arată pe soldatul rus dormind liniştit în unul dintre tranşeele săpate de armata rusă, iar o dronă ucraineană vine deasupra lui şi lansează o bombă. “Mai bine aşa decât să amâni alarma de pe telefon”, a fost unul dintre comentariile ironice care au însoţit postarea pe Reddit. 

Somnul soldatului este întrerupt atunci când drona aruncă ceea ce pare a fi o bombă artizanală în groapa în care doarme soldatul.

Potrivit Ukrinform, care a analizat atât tipul de dronă, cât şi cel de bombă folosite, incidentul s-ar fi petrecut undeva în zona Lugansk.

 Explozia nu l-a rănit în mod vizibil

Dar, în mod miraculos, soldatul pare să supraviețuiască exploziei, cu resturi care plouă peste el și praf care zboară în aer.

Cea mai mare parte a prafului pare să zboare peste el, deși probabil că explozia l-ar fi lăsat cel puțin parțial surd.

Soldatul s-a ascuns

Dintr-o dată trezit complet, el se grăbește să iasă din vizuină atât de repede încât își lasă arma în urmă.

Camera dronei face zoom out, arătând mizeria pe care a făcut-o explozibilul, dar soldatul pare să fi dispărut.

Afișul spunea că filmarea provine de la ‘piloții de atac ai 128 GShB’, ceea ce ar putea sugera că Brigada 128 de asalt în munți din Ucraina a operat drona.

Soldații Brigăzii 128 Separate de Munte Zakarpattia au fost raportate ultima dată luptând în Kreminna, în regiunea Luhansk, a precizat Ukrinform.

Pe pagina sa de Facebook, divizia a postat, de asemenea, imagini cu ei care ar fi luptat în regiune.

“Imaginați-vă că sunteți lipsiți de somn, fierbinți, transpirați, murdari, înfometați și că ați tras un pui de somn doar pentru a fi treziți de drona care zboară spre voi”, a spus un comentator mai înțelegător.

 

citește și...