5 salate de detoxifiere care să te ajute cu dieta ta. Rețete rapide și ușor de făcut

23.08.2022, 18:46

Atunci când ții o dietă sau respecți o dietă mai strictă, poate fi dificil să știți ce tipuri de alimente poți mânca. Deși știm cu toții că salatele sunt o alegere excelentă pentru o alimentație sănătoasă, de multe ori poate fi dificil să știi ce să incluzi într-o salată.

Fără ingredientele corecte, salatele pot deveni rapid plictisitoare și repetitive. Deși există multe idei de salate grozave pe care le ai deja, este distractiv să schimbi lucrurile și să încerci idei noi din când în când.

Cheia pentru o salată de detoxifiere de succes este să ai o mulțime de opțiuni din care să alegi. Atunci când ai o alegere excelentă de salate gustoase, care sunt rapide și ușor de făcut, vei fi mai probabil să rămâi pe drumul cel bun, decât să te abați de la planul de dietă.

 

Am răscolit internetul pentru a-ti oferi 5 dintre cele mai bune salate de detoxifiere care te vor ajuta cu dieta ta.

5 salate de detoxifiere care să te ajute cu dieta ta

Deși este posibil să fi încercat unele dintre aceste salate înainte, sperăm că există câteva caracteristici pe care nu le-ai încercat încă

Deși toate salatele sunt sănătoase și vă vor ajuta la dietă, salatele de detoxifiere sunt cea mai bună opțiune dacă doresti să slăbesti și să fii mai sănătos în general. Salatele de detoxifiere au rolul de a ajuta organismul să se detoxifice de toxine. Superalimentele sunt o alegere deosebit de populară pentru salatele de detoxifiere, iar acestea vor conține multe legume și opțiuni de salate sănătoase.

Salatele de detoxifiere vor avea pansamente mai sănătoase, cum ar fi lămâia și uleiul de măsline, dar pansamentele nu sunt de obicei pline de calorii. În schimb, acestea vor fi o opțiune mai ușoară.

 

Salată de detoxifiere Kale

Această salată este plină până la refuz de bunătăți și are 14 grame de proteine care sunt pe bază de plante. Este plină de fibre care sunt excelente pentru intestin și este o salată de detoxifiere excelentă.

Are adaosuri delicioase, cum ar fi năut, semințe de floarea-soarelui, semințe de susan și pepitas. Există o mulțime de varză sănătoasă, varză roșie și broccoli pentru a vă menține sătulă pentru mai mult timp, de asemenea.

Salata de putere a creierului

Dacă înveți sau ai nevoie de puțină energie cerebrală, această salată este opțiunea perfectă pentru tine. Este un echilibru excelent de arome dulci și sărate. Are ingrediente precum afine, avocado și ceapă roșie. Este un deliciu atât de delicios.

Salată “detoxifiantă” plină de legume cu frunze de culoare verde închisă

Legumele cu frunze de culoare verde închis sunt o opțiune excelentă pentru salate. Nu numai că sunt gustoase, dar oferă și o cantitate mare de vitamine și beneficii pentru sănătate. Această salată este plină de aceste ingrediente sănătoase. Baza salatei este formată din broccoli și varză kale, dar are și migdale, stafide și morcovi.

 

Salată mediteraneană de detoxifiere

 

Aceasta este o salată luminoasă care este plină de aromă și de mâncare bună. Pansamentul de mere care caracterizează această salată de detoxifiere este combinația perfectă cu conopida, broccoli și morcovii curcubeu.

Oțetul de mere cu miere este făcut folosind ulei de măsline, oțet de mere, usturoi și ceapă. Nu numai că acest dressing este gustos, dar are și mari beneficii pentru sănătate!

 

Salată de detoxifiere în vreme rece cu linte crocantă

Când vremea este caldă, este mult mai ușor să mâncăm o salată, deoarece avem tendința de a alege mâncăruri mai ușoare în lunile calde. Cu toate acestea, când vine vorba de lunile de iarnă, poate fi dificil să vă mențineți dieta. Avem tendința de a pofti la alimente mai calde și mai grele, în comparație cu o salată.

Cu toate acestea, această salată vă va ajuta să vă mențineți sătulă și să vă mențineți pe drumul cel bun cu dieta. Are rodie, care este cunoscută ca fiind foarte bună pentru a vă ajuta organismul să se detoxifice. De asemenea, are multe verdețuri, portocale navel și varză roșie.

 

citește și...