5 fructe de sezon de vară pe care ar trebui să le mănânci pentru pierderea în greutate

25.07.2022, 13:41

Vara este perioada perfectă a anului pentru a slăbi. Acest lucru se datorează faptului că oamenii consideră că diminețile însorite și zilele lungi sunt mai inspirate decât diminețile leneșe și zilele scurte ale iernii. Aceasta crește șansele de a rămâne motivat și de a vă menține pe drumul cel bun în ceea ce privește obiectivul de fitness. În plus, în acest anotimp este disponibilă o varietate bogată de fructe care vă pot susține obiectivul de pierdere în greutate.

Aceste fructe au un conținut ridicat de apă și sunt extrem de hrănitoare. Așadar, dacă și tu plănuiești să slăbești, acum este momentul să începi procesul.

Iată cinci fructe de vară pe care le puteți adăuga la dieta dvs. pentru a pierde în greutate…

Pepene

Răcoritor, dulce și răcoritor, pepenele roșu este cel mai bun fruct de vară. Alcătuit din 92% apă, fructul roșu este cel mai hidratant aliment pe care îl puteți consuma într-o după-amiază caldă și însorită. Conținutul său de apă și de fibre vă poate ajuta să vă mențineți sătul pentru mai mult timp. De asemenea, poate ajuta la reducerea poftei de zahăr. Fructele de vară sunt pline de fibre, vitamina C, vitamina A, magneziu, potasiu și antioxidantul licopen, care poate preveni creșterea celulelor canceroase.

Castravete

Castravetele crocant și gustos este un fruct de vară versatil, care poate fi adăugat în dieta ta în multe feluri, cum ar fi salata sau smoothie. Fructul verde are proprietăți naturale de răcire care vă pot proteja de deshidratare și supraîncălzire. 95% din castravete este doar apă și este extrem de sărac în calorii. Te poate menține sătulă pentru mai mult timp și, de asemenea, îți detoxifică organismul și îți menține pielea sănătoasă și frumoasă.

Portocale

Citricele sunt o sursă bogată de potasiu și de vitamina C. Acestea conțin și alte substanțe nutritive în cantități infime, cum ar fi vitamina A, K, calciu și magneziu. Vitamina C poate contribui la stimularea imunității și a metabolismului. Fructele pot ajuta să vă mențineți sătulă mai mult timp și, de asemenea, să vă ajute să învingeți căldura verii. Conținutul de potasiu din acesta ajută în special la reducerea crampelor musculare cauzate în sezonul estival.

Pepene

Pepenele galben și alte fructe care aparțin acestei familii, cum ar fi pepenele galben, pepenele galben și pepenele galben, toate au un conținut ridicat de apă și sunt bogate în nutrienți. Fructele de vară sunt sărace în calorii și bogate în fibre, ceea ce le face favorabile pierderii în greutate. Bogat în vitaminele A, B, K, C și alte oligoelemente precum zincul și cuprul, pepenele roșu poate, de asemenea, să îmbunătățească vederea și să reducă tensiunea arterială.

citește și...