Cadoul “special” pe care Ben Affleck și Jennifer Lopez l-au oferit invitaților la nuntă

22.08.2022, 20:31

Un oaspete neașteptat al unui hotel a primit un cadou foarte drăguț – prin amabilitatea lui Ben Affleck și Jennifer Lopez. Proaspeții căsătoriți, care au spus “Da” pentru a doua oară sâmbătă în cadrul unei ceremonii fastuoase la proprietatea lui Affleck din Georgia, au oferit cutii de ciocolată personalizate oaspeților de la nuntă cazați la un hotel din apropiere.

Cu toate acestea, unele dintre dulciurile cu tema “J & B” au scăpat printre degete și au fost oferite unor persoane care nu au legătură cu lista de invitați.

“Sunt cazat la un hotel din Savannah în acest weekend și am primit ciocolată Ben și Jen”, a susținut un turist într-o trimitere anonimă către contul de pe Instagram Deuxmoi, transmite Page Six.

Cadoul “special” pe care Ben Affleck și Jennifer Lopez l-au oferit invitaților la nuntă

Un bilet care a venit cu ciocolată scria: “Vă mulțumim foarte mult pentru că ați făcut ca sărbătoarea weekendului nostru de nuntă să fie atât de specială. Vise plăcute, J & B.”

Printre aromele din cutia maro, care era împodobită cu inițialele cuplului, se numărau zmeură hibiscus, vanilie tahitiană și cafea vietnameză.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt căsătoriți oficial pentru a doua oară

Prima lor ceremonie a fost un eveniment intim și aparent spontan la o capelă din Las Vegas, dar sâmbătă s-au căsătorit în Georgia, pe uriașa proprietate de lux a lui Affleck. De data aceasta, ei au fost înconjurați de prieteni și familie și au sărbătorit cu focuri de artificii, muzică live și chiar și un dress code.

Sâmbătă, evenimentele legate de nuntă au început la The Perry Lane Hotel din Savannah, Georgia, unde au fost cazați cei mai mulți invitați, înainte de a fi transportați la proprietatea lui Affleck. O sursă a declarat pentru Entertainment Tonight că oaspeților li s-a oferit șampanie înainte de îmbarcare.

Affleck și Lopez – care s-au căsătorit legal în Las Vegas luna trecută – au avut alături de ei prieteni de primă mână precum Matt Damon și Jimmy Kimmel, alături de agentul de talente Patrick Whitesell, modelul australian Pia Miller și starurile din “Jay and Silent Bob” Kevin Smith și Jason Mewes.

Damon, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut sosind în Georgia cu un avion privat împreună cu soția sa, Luciana Barroso, vineri, în timp ce fratele mai mic al lui Affleck, Casey Affleck, și fosta soție, Jennifer Garner, nu au apărut la evenimentul de trei zile, deși au primit invitații.

Starul din “13 Going on 30” a fost fotografiat la magazinul en-gros din South Charleston, W.Va., cu puțin timp înainte de ora 16.00, sâmbătă, potrivit TMZ.

Garner a fost însoțită de tatăl ei și de iubitul ei om de afaceri, John Miller, în timp ce copiii ei, Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, 10 ani, și-au petrecut weekendul sărbătorind reînceperea poveștii de dragoste a tatălui lor cu actrița din “Maid in Manhattan”.

citește și...