Daniel Onoriu nu mai divorțează. Pilotul de raliuri a revenit asupra declarațiilor. ”Am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor”

21.08.2022, 14:25

Onoriu a revenit asupra afirmațiilor sale referitoare la divorț. Celebrul pilot a susținut că a declarat că divorțează de aceasta pentru că nu îl susține în cariera lui pe pistă. ”N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine, dar am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor”, a mărturisit Daniel Onoriu, la Antena Stars.

Daniel Onoriu a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să divorțeze de partenera sa de viață. Motivele ar fi faptul că soția nu vrea să-i facă copii.

Ulterior, pilotul de raliuri a revenit asupra declarațiilor și a spus că nu va divorța niciodată de Isabela, care i-a fost alături în cele mai grele momente.

”Am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor”

„Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă. (…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze. A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție. (…) Izabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut. n-o să divorțez niciodată în viața mea de tine, dar am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu. Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă.”, a mărturisit Daniel Onoriu, la Antena Stars.

Daniela Onoriu anunța că divorțează de Isabela, soția lui. Celebrul pilot mărturisea recent că se desparte de cea de care s-a îndrăgostit la prima vedere pentru că ”nu apreciază nimic și l-a lăsat singur”. Mai mult, bărbatul spune că Isabela ”nu îl iubește și nu vrea să facă copii” cu el.  ”Eu m-am răcit de ține.  Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viață lui separat”.

Pilotul a explicat care sunt motivele care au dus la decizia de a divorța

Daniel Onoriu a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va divorța de soția lui, Isabela.

Nepotul artistei Gabi Lunca a mărturisit că cea care îi este soție l-a lăsat singur și nu îl iubește. Tocmai pentru că el consideră că nu este iubit și că Isabela nu vrea să aibă copii cu el, Daniel Onoriu a decis să pună capăt relației de șase ani.

”Nu apreciază nimic. Suntem împreună de 6 ani și nu vrea să facem copii”

„Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. De ce? O să va detaliez tot: Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia m-am îndrăgostit de ea

Am cerut-o de nevasta a două zi, iar peste alte două săptămâni mi-a devenit soție la starea civilă. În toți acești ani am plimbat-o în multe țări. Excursii minunate și câteva țări extotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de două ori, Abu Dabhi ETC…..Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei. Sunt romantic, o să va dau două exemple: M-am dus într-o seară la un nene care vindea flori și am luat un buchet frumos și i-am zis să vadă la ce terasă stăm și a venit la noi la masă unde i-a dăruit florile. În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare și l-am rugat pe recepționer să mă urmărească și să o premieze cu titlul: noi hotelul etc oferim câte un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort.
Cu toate astea femeia asta nu apreciază nimic. M-a lasă singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse. Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. Adio Isabela, te-am iubit din prima clipă, dar pentru că tu nu mă iubești și eu m-am răcit de tine. (…) Suntem împreună de 6 ani și nu vrea să facem copii. Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viață lui separat”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

 

citește și...