Mike Tyson a fost fotografiat într-un scaun cu rotile, cu un baston în mână. Ce spun apropiații

17.08.2022, 14:47

Problemele de spate ale lui Mike Tyson l-au făcut pe acesta să aibă nevoie de folosirea unui scaun cu rotile pentru a se deplasa pe Aeroportul Internațional din Miami, la câteva săptămâni după ce a sugerat că va muri în curând. Fostul campion mondial la categoria grea, în vârstă de 56 de ani, părea să fie într-o stare fragilă în timp ce se îndrepta prin terminal.

Legenda boxului a pozat cu fanii în timp ce era plimbat cu scaunul cu rotile pe Aeroportul Internațional din Miami, marți (16 august).

Potrivit dailymai.co.uk, el a suferit de o “criză de sciatică”, lucru pe care l-a mai combătut în trecut. Aceasta vine la doar câteva săptămâni după ce a fost văzut sosind la un hotel din New York cu un baston de mers.

Ce spun apropiații

În urmă cu doi ani, un episod similar l-a țintuit la pat timp de câteva săptămâni. La începutul acestei luni, a fost văzut plimbându-se prin New York cu un baston, dar se pare că situația actuală s-a agravat și a ajuns să aibă nevoie de ajutorul unui scaun cu rotile pentru a se deplasa.

O sursă apropiată lui Tyson a minimizat situația recent, spunând pentru TMZ: “Nu este nimic grav, doar un risc profesional pentru un atlet ca Mike.”

Tyson crede că nu mai are mult de trăit

Dar este cu atât mai îngrijorător cu cât, luna trecută, sportivul a făcut o predicție îngrijorătoare cu privire la speranța sa de viață. Vorbind la podcastul său Hotboxin’ with Mike Tyson, el a spus: “Cu toții vom muri într-o zi, desigur.

Apoi, când mă uit în oglindă, văd acele mici pete pe fața mea. Îmi spun: ‘wow’. Asta înseamnă că data mea de expirare se apropie, foarte curând'”.

În ciuda convingerii sale că nu mai are mult de trăit, Tyson a fost totuși legat de o revenire în activitate. Ultima dată a urcat în ring în noiembrie 2020, pentru un meci demonstrativ împotriva lui Roy Jones Jr.

De atunci, s-a vehiculat ideea unei confruntări cu YouTuberul devenit boxer Jake Paul. Iar recent s-a aflat că vedetei WWE Bobby Lashley i s-a oferit posibilitatea de a se lupta cu el.

 

citește și...