Ce meserie vrea să aibă Irina Columbeanu. Irinel Columbeanu a dezvăluit

17.08.2022, 17:17
Ce meserie vrea să aibă Irina Columbeanu. Irinel Columbeanu a dezvăluit
Ce meserie vrea să aibă Irina Columbeanu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit ce meserie și-ar dori să aibă Irina, fiica lui și a Monicăi Gabor. Irina locuiește cu mama ei în America de mai mulți ani. Binecunoscutul om de afaceri nu și-a mai văzut fiica de patru ani, însă a mărturisit că abia așteaptă să o revadă cât de curând

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Despre Irina, fiica sa, a făcut Irinel Columbeanu declarații la postul de televiziune Antena Stars. Acesta a dezvăluit ce profesie ar vrea Irina să aibă. De asemenea, omul de afaceri a mărturisit că abia așteaptă întâlnirea cu fata sa, pe care nu a mai văzut-o de patru ani, din anul 2018. ”De-abia aștept această reîntâlnire”, a spus acesta, potrivit spynews.ro.

Ce meserie vrea să aibă Irina Columbeanu. ”Mediul în care trăiește, cred că a împins-o să facă aceste opțiuni”

Irinel Columbeanu a explicat că fiica sa și a Monicăi Gabor își dorește să devină neurochirug: ”Ea a spus, singură, în interviul pe care l-am citit, în acel ziar american, din Malibu, că ar vrea să devină neurochirurg. Îmi place să cred că este și o bucățică din mine. Cu siguranță, și din mama ei, și mediul în care trăiește, cred că a împins-o să facă aceste opțiuni”.

 

”Eu, unul, în copilăria mea, am trecut prin astfel de faze, în care părinții mei s-au pronunțat în legătură cu ce voiam eu să fac. Au încercat să mă influențeze, lucru care nu prea mi-a plăcut, dar până la urmă, mi-a prins bine”, a mai declarat omul de afaceri, potrivit sursei mai sus-menționate.

citește și...