Fostul iubit al Shakirei, Gérard Pique, “se întâlnește în secret cu o studentă”, care lucrează pentru el. “Este foarte serios în legătură cu ea”

11.08.2022, 13:13

Gerard Pique nu a pierdut timpul, după ce s-a despărțit de Shakira, după o relație de 12 ani. Fotbalistul Barcelonei se întâlnește în secret, în ultimele luni, cu o studentă care lucrează pentru el. Acest lucru stârnește întrebări dacă idila lor a început înainte ca el să se despartă de artista Hips Don’t Lie.

În vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti, studentă la Relații Publice, este cu 12 ani mai tânără decât el și se crede că l-a cunoscut în timp ce lucra la evenimente la compania sa de producție Kosmos.

Apropiații cuplului spun că aceștia se văd de ceva timp, potrivit dailymail.co.uk.

Fostul iubit al Shakirei, Gérard Pique, se întâlnește cu o studentă

Aceasta va fi probabil o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu Gerard și a cărei separare a fost anunțată în iunie.

O sursă a declarat: “Gerard și Clara se văd de câteva luni. Ea este o studentă care lucrează și pentru el în biroul său, organizând evenimente. Au păstrat tăcerea în legătură cu relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă.

Cuplul a convenit asupra unui acord de custodie temporară

Oamenii l-au ajutat să păstreze tăcerea în privința idilei și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât oamenii să nu poată găsi fotografii cu ea. Numai acest lucru îi face pe prietenii lui să creadă că este de fapt foarte serios în legătură cu ea.”

Shakira, una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile, l-a cunoscut pe Gerard în 2010, după ce acesta a apărut în videoclipul melodiei sale Waka Waka, lansată cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din acel an.

Ea nu a dezvăluit motivele care au stat la baza despărțirii, dar cuplul a convenit asupra unui acord de custodie temporară – în ciuda faptului că Gerard dorește ca copiii să rămână cu el în Barcelona, iar Shakira își dorește ca aceștia să se mute cu ea în Miami.

Cântăreața a fost ocupată în SUA, fiind jurat la emisiunea de televiziune Dancing With Myself, alături de Nick Jonas.

În aprilie, ea a lansat single-ul Te Felicito cu cântărețul portorican Rauw Alejandro, care va apărea pe cel de-al 12-lea album al ei.

 

 

citește și...