Ce spune Andreea Marin despre fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. ”E crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ”

30.07.2022, 14:36
Ce spune Andreea Marin despre fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. ”E crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ”
Ce spune Andreea Marin despre fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. Vedeta de televiziune a avut numai cuvinte de laudă la adesa lui Radu Ștefan Bănică. ”E crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională. În plan personal, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Ștefan Bănică Junior mai are doi copii în afară de Violeta, fiica lui și a Andreei Marin. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, este student la UNATC. despre Radu Ștefan Bănică a vorbit Andreea Marin într-un interviu pentru revista Viva. Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa fiului cel mare al lui Ștefan Bănică Junior.

Ce spune Andreea Marin despre fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. ”A existat întotdeauna o relație caldă și frumoasă între noi”

”Îl iubesc nespus, a evoluat tare frumos, e crescut cu mult bun-simț, este un tânăr educat și cu picioarele pe pământ, un om frumos și bun. A existat întotdeauna o relație caldă și frumoasă între noi, încă de când era de-o șchioapă, nu e cazul însă să intru în intimitatea relației noastre, o păstrez pentru sufletul nostru”, a spus Andreea Marin despre Radu Ștefan Bănică.

Întrebată despre revenirea pe micile ecrane, Andreea Marin a răspuns: ”Nu, nu mai e de mult o prioritate, dar sunt proiecte care vin către mine, cum știți, unele sunt îmbrățișate, altele nu, în funcție de priorități. Podcastul „Nu există nu se poate!” este pe lista mea, după emisiunea și cartea cu același nume”.

citește și...