FOTO / Care este secretul siluetei lui Denise Rifai. ”Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac”

27.07.2022, 10:45
FOTO / Care este secretul siluetei lui Denise Rifai. ”Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac”
Care este secretul siluetei lui Denise Rifai

Vedeta de televiziune Denise Rifai a comentat despre felul în care încearcă să se mențină într-o formă fizică cât mai bună. ”Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci”, a declarat moderatoarea de la postul de televiziune Kanal D.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Denise Rifai este o prezență extrem de plăcută. Arată foarte bine și are o siluetă armonioasă, pe care știe foarte bine să și-o pună în valoare. Despre stilul său de viață și despre cum reușește să își păstreze forma fizică a făcut vedeta declarații pentru kanald.ro.  Aceasta este adepta unei diete sănătoase și face sport.

Care este secretul siluetei lui Denise Rifai. ”Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați”

”Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mănânci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați”, a explicat Denise Rifai pentru sursa citată anterior.


Moderatoarea TV a mai mărturisit că iubește la nebunie marea: “M-aș muta la mare. E atât de frumos să te trezești să vezi marea. Pe unde prind o raza de soare, mă închin soarelui, îl iubesc și îl salut. Am o relație aparte cu soarele”.

 

citește și...