FOTO / Larisa Iordache, în costum de baie. Fosta gimnastă are o trup de vis!

25.07.2022, 10:41
FOTO / Larisa Iordache, în costum de baie. Fosta gimnastă are o trup de vis!
Larisa Iordache, în costum de baie

Campioana la gimnastică artistică Larisa Iordache, în vârstă de 26 de ani, și-a încântat admiratorii din mediul online cu câteva fotografii în care apare în costum de baie. Fosta sportivă are o siluetă de invidiat și un trup cu forme de vis. Imaginile cu Larisa Iordache în vacanță au primit numeroase aprecierri în mediul online.

Pe contul său de pe o reșea de socializare, Larisa Iordache a publicat câteva fotografii în care apare în costum de baie.

Fosta gimnastă de performanță este într-o formă fizică excelentă, are o siluetă ireproșabilă și un trup cu forme de vis.

Larisa Iordache, în costum de baie. Este fără cusur

Într două fotografii, Larisa Iorrdache apare într-un costum de baie de culoare roșie, dintr-o singură bucată, în timp ce în alte două imagini apare etalându-și formele într-un costum de baie de culoare albastră, din două piese.

Imaginile au adunat numeroase aprecieri din partea internauților: ”Wow”, ”Superbă”, ”Frumoasă”, ”Cea mai frumoasă femeie din lume”, ”Min unată”, ”Eleganță și frumusețe”, ”Sexy Larisa”, ”Ești superbă”, ”Minunată”, ”Ești o femeie frumoasă”.

Larisa Iordache, una dintre cele mai titrate gimnaste din România

Larisa Iordache este una dintre cele mai titrate gimnaste din România și din lume. are în palmares numeroase medalii căștigate în marile competiții internaționale.  Larisa Iordache a participat la Olimpiada de la Tokyo din 2021. În urma unei accidentări, sportiva nu a mai putut concura în finala de la bârnă. Retrasă din activitatea competițională, Larisa Iordache este în prezent antrenoare.Larisa Iordache a acordat un interviu pentru revista Viva, în cadrul căruia a explicat, și ce anume a făcut cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor.

”Am adunat! Până în momentul în care am reușit să îmi cumpăr o căsuță a mea și o mașină, așa cum mi le-am dorit. Am devenit și sunt o femeie independentă în momentul de față. Însă niciodată nu am avut lipsuri, pentru că părinții mei au muncit foarte mult și din greu, având grijă ca mie și fratelui meu să nu ne lipsească nimic, în limita bunului-simț, bineînțeles”, a declarat marea campioană la gimnastică artistică.


Larisa Iordache a vorbit și despre relațiile de prietenie pe care le are cu fostele sale colege din gimnastică: ”Am multe foste colege cu care acum am prietenii frumoase. Însă prietena mea cea mai bună, cu care mă sfătuiam, plângeam și râdeam, era mama mea. Cea mai sinceră prietenie pe care eu am avut-o vreodată… Am o relație bună cu Diana Bulimar, ne înțelegem foarte bine și suntem alături una de cealaltă când avem nevoie fiecare din noi. Cu Ana Porgras nu am avut o relație atât de apropiată, însă, când ne vedem, ne înțelegem bine”.

citește și...