Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia. ”Nu am avut emoții”

25.07.2022, 15:47
Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia. ”Nu am avut emoții”
Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit cum se înțelege actuala sa iubită cu fiica lui, Sofia Natalia, pe care o are din scănicia cu Bianca Drăgușanu. ”Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii”, a declarat Victor Slav despre relația dintre fetița sa și iubita lui, Selina.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina.

În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

Cum se înțelege iubita lui Victor Slav cu fetița acestuia. ”Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super”

Victor Slav a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum este relația dintre Selina, iubita lui, și Sofia Natalia, fetița pe care prezentatorul TV o are din căsnicia cu Bianca Drăgușanu: „Relația lor este foarte ok, deja se cunosc de trei ani. Sincer, nu am avut emoții, pentru că o cunosc pe Sofia care este foarte sociabilă, o cunosc și pe iubita mea, care, la fel, îndrăgește copiii. Copiii vin la ea ca un magnet! Nu mi-am făcut probleme și chiar a fost super, nicio problemă din punctul acesta de vedere”.

Victor Slav a vorbit și despre posibilitatea de a se recăsători și de deveni din nou tătic: “Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta”.

citește și...