Raluca Podea suferă enorm după dispariția tatălui ei. ”E o panică așa când știi că nu mai este și că nu o să-l mai vezi”

22.07.2022, 14:35
Raluca Podea suferă enorm după dispariția tatălui ei. ”E o panică așa când știi că nu mai este și că nu o să-l mai vezi”
Raluca Podea suferă enorm după dispariția tatălui ei

Raluca Podea a trecut prin momente foarte grele de curând. Tatăl acesteia s-a stins din viață în data de 8 mai 2022, iar în data de 10 mai a fost înmormântat. Despre suferința prin care a trecut a făcut Raluca Podea declarații sfâșietoare. ”E o panică așa când știi că nu mai este și că nu o să-l mai vezi”, a spus ea.

Raluca Podea a trecut prin momente dificile în luna mai a acestui an, când tatăl vedetei a murit. Tatăl Ralucăi Podea era foarte bolnav.  La o emisiune TV, după sărbătorile pascale, aceasta explica că starea lui era una foarte gravă. Acesta fcusese diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoră la stomac.

Blonda suferă enorm după dispariția tatălui său. Aceasta a făcut declarații despre părintele său la postul de televiziune Antena Stars. Raluca Podea a spus că simte extrem de tare că tatăl ei lipsește. „E o panică așa când știi că nu mai este și că nu o să-l mai vezi. Sunt momente când zâmbesc la masă și în secunda doi îmi schimb starea, că îmi aduc aminte de el. Poate din cauza asta nici nu mă lasă să uit și să trec peste… să mă gândesc la altceva”, a mărturisit aceasta, notează spynews.ro.

Raluca Podea suferă enorm după dispariția tatălui ei. ”Acum e acea senzație că ar fi el în mașină cu mine”

„Am foarte multe zile în care mă gândesc la el, nopți, și îmi apare în vis. Parcă îl văd în persoanele de pe lângă mine. Sunt oameni asemănători cu el… Mă ia așa câte un dor. Apare foarte fugitiv, așa. Nu îmi apare ca și cum am sta să vorbim sau să facem lucruri împreună”, a mai spus Raluca Podea despre tatăl său.

„Acum nu îi simt prezența în casă, înainte o simțeam, dar cred că îi simt prezența mai mult în mașină. Tot timpul el mergea în locul din spate dreapta și eu tot timpul mă uitam la el în oglindă. Acum e acea senzație că ar fi el în mașină cu mine. Pot să spun că este ca un înger păzitor pentru mine, în mașină. Îmi merge bine și când îl visez. Sunt anumite persoane sau oameni dragi în familie, care atunci când îi visezi, îți merge prost. Mie nu, din contră, îmi merge foarte bine în ziua respectivă”, a încheiat ea.

 

citește și...