Cum a început povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

20.07.2022, 16:46
Cum a început povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”
Cum a început povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre

Binecunoscutul dansator și coregraf Mihai Petre și soția sa, Elwira, au dezvăluit cum a fost începutul relației lor. Cei doi sunt căsătoritți din anul 2008 și au împreună două fetițe adorabile. ”Relația noastră nu a fost dragoste la prima vedere, iar asta a contat foarte mult, cred eu”, a declarat Elwira, partenera de viață a lui Mihai Petre.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

Elwira și Mihai Petre au dezvăluit, pentru revista Viva, cum a început relația lor.

Cum a început povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre. ”După luni în care doar dansam împreună, am ajuns să simțim scânteia”

 

”Relația noastră nu a fost dragoste la prima vedere, iar asta a contat foarte mult, cred eu. Ne-am întâlnit pentru că am vrut să dansăm împreună, iar scopul nostru era unul clar: să performăm. Avem amândoi ambiția în sânge și, când am văzut că și Mihai are aceeași dorință de a lupta pentru acest ideal, am rămas impresionată. Apoi, am descoperit că ne înțelegem pe mai multe planuri, iar după luni în care doar dansam împreună, am ajuns să simțim scânteia. Am știut că suntem foarte atrași unul de celălalt. A contat mult că ne-am cunoscut înainte destul de bine. Nu a fost dragoste la prima vedere, sinceră să fiu în primele luni nu ne înțelegeam deloc! Apoi, lucrurile s-au așezat și au venit sentimentele puternice”, a mărturisit Elwira Petre.

Mihai Petre a spus și el: ”Nu aş spune că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă Elwira a fost dintotdeauna o prezenţă care a impresionat. Ba chiar la începutul relaţiei noastre eram amândoi mult prea focusaţi pe profesie”.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

citește și...