FOTO / Claudia Pavel a lăsat pe toată lumea mască după ce s-a afișat la plajă. ”Îți ofer o eșarfă să îți faci un slip”

20.07.2022, 10:50
FOTO / Claudia Pavel a lăsat pe toată lumea mască după ce s-a afișat la plajă. ”Îți ofer o eșarfă să îți faci un slip”
Claudia Pavel a lăsat pe toată lumea mască după ce s-a afișat la plajă

Cântăreața Claudia Pavel, alias Cream, a avut o apariție mai mult decât provocatoare la plajă. Aceasta a pozat într-un costum de baie cu un slip muinuscul. Ipostaza în care a apărut cântăreața, în vârstă de 37 de ani, a provocat un val de reacții în mediul online. ”Îți ofer o eșarfă să îți faci un slip”, i-a scris un internaut vedetei.

”Sea la vie!”, a notat Claudia Pavel în dreptul fotografiei în care apare la plajă, întinsă pe un șezlong, îmbrăcată într-un costum de culoare roșie, din două piese.

Ceea ce a atras imediat atenția internauților a fost slipul minuscul al costumului de baie purtat de cântăreață.

Claudia Pavel a lăsat pe toată lumea mască după ce s-a afișat la plajă. Val de comentarii

Ipostaza în care a apărut Claudia Pavel a provocat un val de comentarii din partea internauților.


”Îţi ofer o eşarfă, să iţi faci un slip”, ”Ești din ce ce mai frumoasă !!!Ești superbă”, ”Superbă, plăcută și drăguță”, ”Nu este frumos ce faci”, ”Ce-au ajuns chiloții în ziua de azi!!!!🤣🤣🤣Tu ești superbă!!!”, ”Frrumoasă”, ”Beauty bomb”, ”Superbă”, O frumusețe de fată”, ”Numai pulpă adevărată”, ”Mami…”, ”Frumos”, ”Bună”, ”De ce ar face o mamica,o asa poza…”, ”Și cu chilot și fără el…nu-i mare diferența!”, ”O fi ea vara, dar parca prea de tot”, ” Nu era destul de fierbinte atmosfera?”, ”Frumusețe rară”, ”Super”, au reacționat cei care au văzut-o pe artistă.

Claudia Pavel este mama unui băiețel

Claudia Pavel, alias Cream, este una dintre cele mai sexy vedete de pe scena muzicală din România. La vârsta de 15 ani, Claudia Pavel și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Ulterior, Claudia Pavel  a decis să se îndrepte către o carieră solo și s-a lansat sub titulatura “Cream” în anul 2002. În plan personal, Claudia Pavel este mama unui băiețel care se numește Noah.

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat, la o emisiune de televiziune, că nu este singură, ci că este doar liberă. „Eu nu am zis că sunt singură, sunt doar liberă, ceea ce este minunat. Este o exprimare foarte greșită. Timpul este foarte important, și să i-l oferi cuiva care nu merită, nu este ok. Eu iubesc bărbații, îmi place să petrec timp cu ei, dar nu sunt o prioritate”, a declarat Claudia Pavel.

„Momentul în care e să se întâmple, lucrurile se așază foarte natural. Eu sunt foarte asumată. Dacă chiar voiam să mă căsătoresc, crezi că nu reușeam? Nu știi ce îți rezervă viața. Poate azi vorbesc prostii și mâine mă îndrăgostesc lulea”, a mai spus cântăreața.

citește și...