Ce spune Gabriela Cristea despre cele două fetițe ale sale. ”Nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate”

18.07.2022, 14:00
Ce spune Gabriela Cristea despre cele două fetițe ale sale. ”Nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate”
Ce spune Gabriela Cristea despre cele două fetițe ale sale

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, a dat detalii despre cele două fetițe, Victoria și Iris, pe care le are din căsnicia cu Tavi Clonda, în vârrstă de 42 de ani. ”Nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine”, a spus Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea a vorbit despre cele două fetițe ale sale, Victoria și Iris, într-un interviu pentru playtech.ro. Vedeta a afirmat că nu vrea ca micuțele ei să crească răsfățate și râzgâiate.

Ce spune Gabriela Cristea despre cele două fetițe ale sale. ”Încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa”

„Cum vede (n.r. Victoria, fetița cea mare) ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem! Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine. Ba din contră încerc să facem totul cu recompense ca să zic așa. Dar, uneori, ne mai relaxăm un pic și le las să facă ce vor din mine”, a spus Gabriela Cristea.

”Cea mică este disperată cu trusele de machiaj, în sensul că, dacă nimerește la mine în cameră, acestea sunt hârjâite, râcâite și toate pensulele sunt terminate. În schimb, Victoria este disperată să probeze și îi plac foarte mult pantofii cu toc și tot îmi spune că vrea și ea niște pantofi cu toc. Am văzut că există modele, dar nu m-am încumetat, pentru că mi se pare prea devreme să forțăm coloana vertebrală, așa, dacă se probează cu ai mei de două ori prin casă, se joacă, nu e mare tragedie, dar chiar să îi cumpăr pantofi cu toc de la vârsta asta, mi se pare prea mult”, a adăugat prezentatoarea TV.

citește și...