Alexandra Ungureanu, despre momentele în care a vrut să renunțe la muzică. ”Că mă las, că nu vreau să mai aud, că e prea mult haos, indisciplină, hazard”

17.07.2022, 13:34
Alexandra Ungureanu, despre momentele în care a vrut să renunțe la muzică. ”Că mă las, că nu vreau să mai aud, că e prea mult haos, indisciplină, hazard”
Alexandra Ungureanu, despre momentele în care a vrut să renunțe la muzică

Cântăreața Alexandra Ungureanu, în vârstă de 40 de ani, a făcut mărturisiri legate de cariera sa. Aceasta a comentat despre momentele când a vrut să renunțe la cariera sa muzicală. ”Că mă las, că nu vreau să mai aud, că e prea mult haos, indisciplină, hazard”, a povestit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu.

Alexandra Ungureanu a vorbit deschis despre cariera sa muzicală. Aceasta a afirmat că din punct de vedere muzical a trecut prin tot felul de etape și că, în ultimii ani, a fost mai vizibilă fie prin ac tivitatea din mediul online, fie prin faptul că a participat la diverse show-uri TV.

“Am o carieră care îmbracă, la ceva interval de timp, forme diferite. În ultimii ani, sunt relevantă într-o anumită zonă de imagine în care m-am dus, decât prin muzică. Am avut expunere prin reality show-uri și activitate pe social media. Muzical, nu pot spune că am avut o linie dreaptă, am trecut prin tot felul de etape. Când am fost pe plus cu muzica, poate mi-au lipsit altele și cumva încerc să mă adaptez, indiferent de timpurile care vin, oricum se mișcă foarte accelerat și alert și dacă mă uit la ce făceam acum 10 ani e foarte diferit”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru wowbiz.ro.

 

Alexandra Ungureanu, despre momentele în care a vrut să renunțe la muzică. ”Am și frustrări, am momente când cad”

 

“Eu în sufletul meu, am o zonă de emoție în care mă regăsesc tot timpul, doar că ea nu se mai adresează aceluiași public. Trebuie să vezi ce ai de oferit tu, ce te reprezintă ca artist, indiferent că e vorba de muzică sau alt gen de exprimare, de exemplu eu mă exprim și prin haine. Ceea ce ai tu de oferit trebuie să se muleze pe ceea ce se cere la un anumit moment”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu am un secret, doar că îmi doresc foarte mult să funcționez în zona asta, pentru că îmi place foarte mult. Am și frustrări, am momente când cad. De câte ori am zis eu că mă las? Vai. Că mă las, că nu vreau să mai aud, că e prea mult haos, indisciplină, hazard, dar m-am convins că, totuși, dincolo de talent și de viziune, munca face 90% din proces, în orice domeniu”, a completat artista.

Alexandra Ungureanu a participat la ”Asia Express” alături de mama sa

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca, s-au numărat printre vedetele care au participat în sezonul patru al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Despre participarea sa la show-ul respectiv a vorbit Alexandra Ungureanu în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”În primele două zile nu mă gândeam decât cum să fac să ajung acasă mai repede. Ce misiuni, ce cursă… Oricât m-aş fi pregătit mental pentru ce e mai rău, realitatea părea un coşmar. A fost mult dincolo de zona mea de confort, fiind în permanenţă preocupată şi de starea mamei. Ea e foarte puternică psihic şi mental, dar eram pe nisipuri mişcătoare. Pe măsură ce am avut rezultate faine, mici victorii, am dat teribil de gustul competiţiei şi frica s-a transformat în curiozitatea de a întâmpina noi challenge-uri şi a ne depăşi limitele”, a mărturisit Alexandra Ungureanu.

citește și...