Ce detalii a scos la iveală Răzvan Simion despre Mădălina Manole. ”Când a fost la noi în emisiune era de nerecunoscut”

16.07.2022, 11:26
Ce detalii a scos la iveală Răzvan Simion despre Mădălina Manole. ”Când a fost la noi în emisiune era de nerecunoscut”
Ce detalii a scos la iveală Răzvan Simion despre Mădălina Manole

Răzvan Simion, co-prezentratorul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiiune Antena 1, a rememorat ultima întâlnire pe care a avut-o cu regretata artistă Mădălina Manole, care s-a stuns din viață în urmă cu 12 ani.  ”Când a fost la noi în emisiune era de nerecunoscut”, a declarat Răzvan Simion, în vârst de 41 de ani.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea Mădălinei Manole, fratele artistei, Marian Manole, a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar. Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din în anul 2020. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion a rememorat ultima sa întâlnire cu Mădălina Manole la emisiunea matinală pe care o moderează la postul de televiziune Antena 1 și a vorbit despre depresia postpartum cu care se confrunta artista.

Ce detalii a scos la iveală Răzvan Simion despre Mădălina Manole. ”Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni”

 

„Mă bucură că putem să vorbim de terapie, de shamanism, de creștinsim și de suferințele omului modern: anxietate, depresie. După perioada asta de pandemie putem să vorbim liber și să nu însemne că ai ceva la cap dacă te duci la terapie. Pe vremea când eu vorbeam de depresie postpartum, depresia postnatală la mămicile indiferent dacă erau tinere sau mai coapte… depresia asta se instalează pentru că e hormonal… eram considerat ca unul care le caută în coarne unor doamne care nu vor să se întoarcă la muncă. Până când a dispărut Mădălina Manole. La o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut”, a declarat Răzvan Simion, potrivit spynews.ro.

„Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil. Dar noi putem să vorbim despre lucrurile astea fără să le mai luăm în râs, pentru că anii ăștia de pandemie, de izolare, asta ne-au învățat”, a mai spus prezentatorul TV.

citește și...