Fratele Mădălinei Manole, declarație cutremurătoare la un an de la moartea tatălui. ”Am avut senzația că a murit ca un câine”

12.09.2021, 13:55
Fratele Mădălinei Manole, declarație cutremurătoare la un an de la moartea tatălui. ”Am avut senzația că a murit ca un câine”
Fratele Mădălinei Manole, declarație cutremurătoare la un an de la moartea tatălui. ”Am avut senzația că a murit ca un câine”

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a transmis un mesaj cutremurător la un an de la moartea tatălui său. Ion Manole a încetat din viață în luna septembrie a anului trecut. ”Am avut senzația că a murit ca un câine” , a scris, printre altele, Marian manole, pe contul său de pe o rețea de socializare.

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu zece ani, iar în urmă cu patru ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia. Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar.

Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață anul trecut. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19. Acum, la un an de la dispariția tatălui său, Marian Manole a transmis un meaaj sfâșietor în mediul online.

Fratele Mădălinei Manole, declarație cutremurătoare la un an de la moartea tatălui. ”L-am luat de la morgă în saci de plastic umpluți cu o grămadă de soluții ca să ce…!?”

”Astăzi este tot despre tata! A făcut anul! Și cred că o să mă opresc aici! Mulți dintre noi avem morții noștri, Dumnezeu să-i ierte! Anul trecut pe 9 septembrie îl îngropam cu o mână de prieteni alături! L-am luat de la morgă în saci de plastic umpluți cu o grămadă de soluții ca să ce…!? Să nu infecteze pământul cu… bunătatea lui!”, a scris Marian Manole pe contul său de pe o rețea de socializare.

 

”Așa au vrut autoritățile! Hainele deasupra, sigilat sicriul, izoleta mortuară și direct la groapă! Noroc că părintele nostru a ținut o slujbă frumoasă acolo,la groapă! Am avut senzația că a murit ca un câine!Maidanez! Lăsat de izbeliște pe patul de spital! Nevăzut de nimeni din familie cum se luptă cu viața sau cu moartea! Dumnezeu să te ierte, tată și să te ia lângă el! Nu ai fost un om rău pe pământ!”, a completat fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole.

citește și...