Vlăduța Lupău face mărturisiri. ”Am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață”

11.07.2022, 14:54
Vlăduța Lupău face mărturisiri. ”Am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață”
Vlăduța Lupău face mărturisiri

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a făcut mărturisiri. Aceasta a dezvăluit că, înainte de a deveni celebră, a purtat haine de la mâna a doua. ”Am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață”, a spus atista.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a opta de sarcină. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel.

Vlăduța Lupău a făcut mărturisiri pentru revista Viva. Acesta a explicat că, înainte de a deveni celebrră și a avea bani a purtat haine de la mâna a doua.

Vlăduța Lupău face mărturisiri. ”Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor”

 

Vlăduța Lupău a afirmat că nici pentru copilul ei nu va cumpăra haine scumpe: ”Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc. Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”.


Cântăreața de muzică populară a vorbit și despre familie, mărturisind că își dorește mai mulți copii, nu doar unul: ”Eu am un frate mai mare cu un an și două luni și întotdeauna am fost răsfățată de el… Așa că, da, sper să vină și o răsfățată în casă! Doi sau trei copii… că deja au camerele făcute”.

 

citește și...