De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală. ”Pentru ei era un mediu toxic. Au luat o grămadă de chestii negativ”

06.07.2022, 12:00
De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală. ”Pentru ei era un mediu toxic. Au luat o grămadă de chestii negativ”
De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală

Cântăreața Cristina Bălan, în vârstă de 40 de ani, a decis să își retragă copiii de la școală. Gabriel Bălan, partenerul de viață al artistei, a explicat care a fost motivul pentru care gemenii Toma și Matei, care suferă de sindrromul Down, au fost retrași de la școală. ”Pentru ei era un mediu toxic. Au luat o grămadă de chestii negativ”, a spus acesta.

Cristina Bălan este o cunoscută cântăreață, fostă membră a trupelor Impact și ABCD. Cristina Bălan a fost câștigătoarea de la concursul ”Vocea României”, de la postul de televiziune Pro TV, din anul 2015.

plan personal, din anul 2012, Cristina Bălan este căsătorită cu Gabriel Bălan. Cei doi au băieți gemeni: Toma și Matei. Micuții, care suferă sindromul Down, au venit pe lume în data de 11 august 2013.  Bălan și partenerul ei de viață au decis să-și retragă copiii de la școală. Gabriel Bălan a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, care a fost motivul.

De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală. ”Au devenit mai închiși în ei, mai violenți. Ajunsesem să nu mai putem să comunicăm cu ei”

”Pentru ei era un mediu toxic. Au luat o grămadă de chestii negative. Am ajuns în punctul în care de câte ori îi duceam acolo, simțeam că îi duc undeva cu forța, că nu sunt doriți în locul respectiv. De când s-a început școala după vacanța de Paști, noi nu i-am mai dus la școală. mai mult rău le face. Au devenit mai închiși în ei, mai violenți. Ajunsesem să nu mai putem să comunicăm cu ei. Ori de câte ori îi aduceam acasă. timp de un sfert de oră, 20 de minute, aruncau cu lucruri, se loveau între ei sau refulau cu energii negative. Ei nu au avut deloc chestii de violență până să-i integrăm în comunitatea asta. Noi i-am tot dus, nu au fost ținuți izolați, să zici că a fost primul lor contact cu o comunitate”, a detaliat Gabriel Bălan, potrivit spynews.ro.

„Educatoarea neavând nici experiență de părinte, niciun minim de informație, adică o formare de cum să interacționezi cu copiii cu CES, adică Copii cu nevoi Educaționale Speciale, a ajuns să-i izoleze”, a completat soțul Cristinei Bălan.

citește și...