Laura Cosoi, despre cum a decurs cea de-a treia naștere. ”De aceasta data, Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult”

03.07.2022, 13:58
Laura Cosoi, despre cum a decurs cea de-a treia naștere. ”De aceasta data, Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult”
Laura Cosoi, despre cum a decurs cea de-a treia naștere

Actrița Laura Cosoi, în vârstă de 40 de ani, a devenit mămică pentru a treia oarăde curând. . Vedeta a adus pe lume o fetiță. Aceasta a povestit, pe blogul său, cum a decurs cea de-a treia naștere. ”De aceasta data, Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult”, a mărturisit Laura Cosoi.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului 2020, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita.

În data de 23 iunie 2022, Laura Cosoi și partenerul ei de viață au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Lara. Pe blogul său, Laura Cosoi a povestit cum a decurs cea de-a treia naștere, care a fost naturală.  ”Contractiile s-au declansat pe 23 iunie, noaptea, in timp ce dormeam, dar a mai durat pana am mers la maternitate. Oricum, imi propusesem sa stau o parte din travaliu acasa si in plus, am vrut sa ma conving ca durerile acelea chiar anunta nasterea. Cu doua zile inainte, se intamplase sa am contractii la fel de puternice de am crezut ca voi naste, dar pana la urma, s-au dovedit a fi alarma falsa”, a povestit vedeta.

Laura Cosoi, despre cum a decurs cea de-a treia naștere.”A pus muzica pe toata perioada travaliului si, la fel ca in momentul nasterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!”

”Am ajuns la maternitate in jur de 10, am facut formalitatile de internare, dar si test rapid covid atat eu cat si Cosmin, apoi am intrat la consultatie… Am urcat in rezerva sa ma pregatesc, apoi imediat am intrat in sala de nasteri in jur de 11.15. De aceasta data, Cosmin a putut fi alaturi de mine, ceea ce a contat foarte mult. Este un suport emotional extraordinar si in plus, se pricepe sa creeze atmosfera! A pus muzica pe toata perioada travaliului si, la fel ca in momentul nasterii Verei, am ascultat imnul Ave, Maria!… Imi cunosc corpul foarte bine si am nascut repede de fiecare data, asa ca nu ma gandeam ca va fi altfel de data aceasta. Pana la urma, m-am tinut de cuvant: la ora 12.03, a venit pe lume Lara, o fetita de nota 10, de 50 cm si 3.450 kg”, a mai scris Laura Cosoi pe blog.

”Daca ar fi sa compar cele trei nasteri, aceasta a fost ceva mai asemanatoare cu prima, doar ca de data asta nu mi s-a rupt apa. Atat la Rita cat si la Vera mi s-a rupt apa acasa si apoi au inceput contractiile, iar acum a fost invers. La Vera insa am stat intr-un travaliu ceva mai lung, aproape 24 de ore dar suportabil, pe cand la Rita si la Lara a durat totul cam 2 ore si jumatate… Ne-am intors de la maternitate eu si Cosmin mai bogati cu un suflet daruit de Dumnezeu. Acasa, ne-au asteptat alte emotii, harmalaie si un haos binecuvantat. Rita si Vera au primit de la Lara cate un cadou, dar intalnirea dintre surori este deja o alta poveste”, a încheiat aceasta.

citește și...