”Am fost hărțuită pentru că sunt prea înaltă. Acum câștig 100.000 de dolari pe lună pe OnlyFans”. Povestea tinerei care câștigă mii de dolari

15.06.2022, 19:32

Un creator de conținut a dezvăluit cum a trecut de la hărțuire la a câștiga 100.000 de dolari pe lună pe OnlyFans. Marie Temara, în vârstă de 27 de ani, care are peste 2 metri, a recunoscut că obișnuia să fie jignită din cauza înălțimii. După ce și-a pierdut slujba de contabil în 2020 și s-a confruntat cu o despărțire în 2021. Rezidenta din Florida a deschis un cont TikTok despre statura ei, strângând milioane de vizualizări.

María Temara a decis să profite de înălțimea ei și a început să-și publice imaginile pe OnlyFans. Astfel,  a câștigat până la 100.000 de dolari într-o lună.

A avut o perioadă dificilă în copilărie. În toți anii ei de școală, colegii ei au agresat-o din cauza înălțimii ei.

De la bullying la succes

„Am fost atât de șocată – m-am gândit: „Uau, oamenilor chiar le place asta”, a spus ea pentru PA Real Life. „Am fost întotdeauna cu un cap mai înaltă decât toți ceilalți”, a spus ea.

Dar, deși acum își câștigă existența din înălțimea ei, de ani de zile Maria a urât să aparțină unei „familii de giganți” care-l include pe tatăl ei Mike (61), care are 1,87 m înălțime, și frații ei Shane (26) și Troy (24). ), ambii baschetbalisti care măsoară 2,05 metri. Din fericire, norocul ei s-a schimbat după ce a postat un videoclip pe TikTok în care vorbește despre a fi înalt.

Pandemie, criză și schimbare radicală

Anul 2020. Lumea a fost paralizată. Criza a atins cote neprevăzute. Atât de mult încât în ​​aprilie Maria și-a pierdut locul de muncă.

De parcă nu era de ajuns, în luna august a anului următor a pus capăt unei relații pe care reușise să o mențină o vreme. Simțea că lumea din jurul lui se prăbușește. Acolo a decis să încerce ceva diferit.

La acel moment a devenit viral după ce a făcut videoclipul despre înălțimea lui pe TikTok.

Rezultatele au surprins-o. Adepților săi le-a plăcut foarte mult; Oamenii au comentat că arăta grozav și i-au mulțumit pentru împărtășire, asigurându-se că în sfârșit au pe cineva la care să admire.

Prin vânzarea fotografiilor și postarea lor pe OnlyFans înseamnă că Marie poate acum câștiga între 80.000 și 100.000 USD pe lună.

„Cineva mi-a sugerat să încerc OnlyFans după ce mi-am vizionat videoclipurile TikTok, așa că am început în 2021. Acum câștig într-o lună ceea ce câștigam într-un an”, spune ea.

În ciuda avantajului profitabil pe care l-a descoperit acum datorită înălțimii sale, Marie spune că încă mai găsește dezavantaje în viața de zi cu zi. Picioarele ei „atârnă” de pat; se simte incomodă în mașina ei – recunoaște că are nevoie de o dubă; și trebuie să se aplece mult sub duș.

 

 

citește și...