Alex Pițurcă, mesaj dur pe Instagram. ”Vino la mine, o să-ți spun eu mai multe”

14.06.2022, 20:32

Alex Pițurcă a transmis un mesaj dur unei persoane apropiate lui. Fostul fotbalist a transmis o ”înțepătură” la adresa unei persoane care l-ar bârfi. ”Vino la mine, o să-ți spun eu mai multe.”, a scris Alex Pițurcă, pe InstaStory, în urmă cu puțin timp. Ce îl nemulțumește pe fostul sportiv și cui i-a transmis ”înțepătura”!

Alex Pițurcă are probleme cu o persoană apropiată lui. Fostul fotbalist a răspuns unei persoane care l-a deranjat prin intermediul rețelelor de socializare. Se pare că fiul lui Victor Pițurcă este adeptul mesajelor cu subînțeles, în ultima perioadă.

Pițurcă îndeamnă persoană respectivă să îi spună lucrurile în față, nu să îl bârfească pe la spate. Acesta nu a oferit prea multe detalii.

Alex Pițurcă a transmis un mesaj dur

„Dacă vrei să vorbești lucruri urâte despre mine, vino la mine, o să-ți spun eu mai multe.”, a scris Alex Pițurcă, pe InstaStory, în urmă cu puțin timp.

Mesajul  vine la mai puțin de o lună de la mesajul in care acesta a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme în relația de cuplu pe care o are cu Cristina Ich.

„Asigură-te că fata care stă pe locul din dreapta al mașinii tale este aceeași fată care ar sta cu tine în stația de autobuz dacă într-o zi ai pierde totul”, scria pe fotografie postată de fostul fotbalist, în mai.

Ce a transmis Cristina Ich recent

De asemena, Cristina Ich a mărturisit recent într-un Instastory că a trecut prin etapa în care făcea orice pentru a ține o persoană alături.

Atunci când iubești un om 100%,îi respecți decizia. Dacă nu mai vrea să fie cu tine, duci tu suferința cu foarte multă demnitate. Astea cu zgâriatul și datul cu capul de pereți le-am făcut și eu.”, a mărturisit influencerița.

Fosta iubită a lui Victor Pițurcă l-a desființat pe fostul fotbalist

Recent, Iulia Pârlea l-a defiinţat pe fostul ei iubit. Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spui tot, sau îți ia gura foc!” , Iulia Pârlea a lansat un atac dur la adresa fiului fostului selecționer Victor Pițurcă.

„Am fost împreună trei ani! Toate relațiile mele au fost serioase! Are prea multe vicii! Pe deasupra, este neasumat și imatur! Am suferit după ultima relație cu Alex Pițurcă.

Nu regret nicio relație din toate pe care le-am avut. Ele m-au adus în acest punct. M-am axat pe muncă, de aceea am preferat să rămân singură. Ne-am despărțit acum trei ani. Nu am avut aventuri. S-a acoperit rana după Alex. Fuse și se duse, într-o altă viață”, a declarat Iulia, la Pro TV.

În anul 2016, Iulia Pârlea și Alex Pițurcă formau cel mai nou cuplu din showbizul românesc. După trei ani, relația lor a ajuns la final.

citește și...