Cristina Ich a trecut prin clipe de coșmar în Londra. ”Aveam gura încleștată. N-am pățit niciodată așa ceva”

15.05.2022, 20:48

Cristina Ich a trăit clipe de coșmar în Londra. Influencera a plecat în capitală Marii Britanii în scopuri profesionale, însă, odată ajunsă acolo, a acuzat stări de rău și de anxietate.  Partenerea lui Alex Pițurcă a mărturisit că starea în care s-a aflat a fost atât de proastă, încât nu a putut să isi duca la capat planul pe care il initiase.

Partenera de viață a lui Alexandru Pițurcă a plecat pentru câteva zile în Londra, unde s-a simțit extrem de rău. Cristina Ich a stat doar cinci zile în capitală Regatului Unit, timp în care a dormit în total doar 10 ore

Vedeta a mărturisit că este pentru prima dată când s-a simțit atât de rău, acuzând că a preluat o energie negativă din Londra. Mai mult, aceasta spune că nu era în stare nici măcar să vorbească.

”Londra m-a încărcat cu o energie negativă”

„N-am fost bună de nimic la Londra. Orașul ăla m-a încărcat cu o energie negativă. N-am pățit niciodată așa ceva. (…) Am vrut să-mi păstrez energia pentru interviuri, pentru că efectiv nu aveam chef să vorbesc. Mi-am revenit abia ultima seară, că știam că trebuie să vin acasă. (…) Trebuia să facă story-uri, dar nu puteam să vorbesc, aveam gura încleștată. Nu eram bună de nimic, nu puteam să dorm. În cinci zile, am dormit 10 ore. Număram secundele să mă întorc acasă”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram. 

Cristina Ich nu a mai fost prezentă, în ultima perioadă de pe pagina sa de Instagram. Influencerița s-a simțit nevoită să le explice internauților de ce a făcut această pauză și de ce nu a mai postat pe pagina sa.

”Sunt zile în care am nervi, nu mă dau jos din pat, nu am chef să vorbesc cu nimeni”

”Sunt bine, am doar o perioadă în care nu am chef să stau pe social media. Zilele în care stau fără telefon și mă desprind de viața virtuală îmi fac extrem de bine și îmi dau seama că sunt mult mai liniștită. E de înțeles că după 10 ani îți poate pieri cheful, devine obositor să fiu mereu perfectă, disponibilă, fericită. Sunt oarecum nevoită să revin.

Admir oamenii care pot ascunde reale sentimente în spatele unui ecran de telefon, eu niciodată nu am putut. Sunt zile în care am nervi, nu mă dau jos din pat, nu am chef să vorbesc cu nimeni, starea vegetativă pe care sunt sigură că o avem cu toții, mai mult sau mai puțin”, a scris Cristina Ich, pe InstaStories.

citește și...