Un băiat, în vârstă de 15 ani, a fost ucis „încercând să-și salveze mama” din faţa celui care voia să o înjunghie

11.06.2022, 20:01

Un adolescent de 15 ani din Marea Britanie a murit eroic în timp ce şi-a salvat mama care a fost atacată de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care voia să o înjunghie. El a fost catalogat drept erou, iar apropiaţii spun că el “a luptat pentru familia sa”, după atacul care a avut loc în Manchester.

Jakub Szymanski a luptat cu preţul vieţii pentru a-şi salva mama. Jakub a fost descris ca un „protector” care „a luptat pentru familia lui”. Detectivii echipei de crimă cercetează incidentul oribil – care a lăsat-o rănită pe mama adolescentului – în Miles Platting, joi seară (9 iunie).

Un bărbat de 44 de ani din Manchester, despre care se crede că este cunoscut victimelor, a fost arestat aseară în Kent, fiind suspectat de crimă. Jakub avea 15 ani, nu 14, așa cum a raportat anterior poliția din Greater Manchester.

Atacul a avut loc în Manchester

Mama lui are 40 de ani. Ea este numită și fotografiată aici ce o persoană apropiată i-a cerut permisiunea.

Ofițerii au continuat să cerceteze la fața locului de pe Bednal Avenue vineri după-amiază și sâmbătă dimineața, fiind efectuate percheziții. Au fost văzute echipe de criminalistică adunând probe. Vecinii au vorbit despre șocul lor în urma incidentului, care a avut loc joi în jurul orei 21.30.

Adolescentul a murit

Mama lui Jakub, Katarzyna, a rămas cu răni grave, a spus poliția. Mama lui Jakub, care are acasă încă trei copii, în vârstă de aproximativ 40 de ani se recuperează acum într-un spital, după ce a suferit răni grave în urma teribilului atac.

El a fost transportat de urgență la spital cu răni de înjunghiere „grave”, a spus GMP. Din păcate, a murit aproximativ o oră mai târziu.

Unul dintre apropiaţii adolescentului, despre care se crede că ar fi unul dintre cei patru fraţi a vorbit despre acesta într-un interviu din presa străină.”Nu există nicio şansă ca băiatul să nu fie considerat erou. Toţi de aici îl cunoşteau pentru că este amabil şi respectuos. Era tăcut, dar era protector. A luptat pentru familia lui. A fost un erou şi ar trebui să fie amintit ca un erou”

Vorbind după arestarea bărbatului vineri seara, inspectorul șef al detectivului Alicia Smith, de la echipa de incidente majore a GMP, a declarat: „Atacul de aseară a lăsat o comunitate zguduită și o familie să se împace cu ceea ce a fost un incident absolut devastator pentru toți cei implicați.

„Un adolescent care avea toată viața în față și-a pierdut viața în mod tragic și nu numai că mama lui este îndurerată de pierderea fiului ei, dar se recuperează și din ceea ce va fi, fără îndoială, extrem de traumatizant. Gândurile noastre rămân foarte mult la familie și ne angajăm absolut să stabilim ce s-a întâmplat exact aseară”.

 

citește și...