Doi oameni au căzut într-un rezervor plin de ciocolată, la o fabrică din SUA

10.06.2022, 14:49

Pompierii din Elizabethtown, Pennsylvania, au extras doi oameni dintr-o cuvă de ciocolată după ce au căzut joi mai devreme, a declarat un supervizor de comunicații pentru județul Lancaster. PennLive.com a raportat că ciocolata din rezervor era aproape până la brâu la fabrica Mars Inc din comitatul Lancaster, Pennsylvania, și că oamenii nu au fost răniți, dar nu au putut să iasă singuri.

Necazul a început în jurul orei 13:51, a spus oficialul județean. Oficialii nu au spus cum au rămas oamenii prinși în cuva de ciocolată.

Cele două persoane au fost duse la spital, a declarat pentru CNN Nick Schoenberger, dispecer șef al serviciului de urgențe 911.

Două persoane au fost duse la spital

„Un pacient a fost transportat la sol, cu o ambulanță, iar cea de-a doua persoană a fost transportată cu elicopterul”, a spus Schoenberger.

Starea de sănătate a celor două persoane nu este cunoscută.

Nu se știe cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată

„Echipele de pompieri au eliminat varianta de a-i scoate direct din rezervor. A fost făcută o gaură în peretele lateral al rezervorului”, a declarat Brad Wolfe, supervizor la dispeceratul 911 din Lancaster County.

Wolfe a mai spus că nu se știe cum au căzut oamenii în rezervorul de ciocolată.

Un purtător de cuvânt de la Mars Wrigley a declarat pentru CNN: „Gestionăm activ situația și obiectivul nostru principal este sprijinirea echipelor de urgență de la fața locului”.

Un “râu” de ciocolată a inundat străzile din vestul Germaniei

Un uriaş “râu” de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat străzile oraşului Werl din vestul Germaniei şi a îngreunat activitatea serviciilor de urgenţă mobilizate la faţa locului, în urmă cu patru ani.

“Am strâns totul cu lopeţile”, a declarat atunci pentru DPA, Karsten Korte, şeful diviziei de pompieri voluntari din Werl. Aproape o tonă de ciocolată a trebuit curăţată de pe străzile oraşului. A fost nevoie de 25 de persoane şi de peste două ore de muncă pentru ca străzile să fie din nou curate. Motivul scurgerii nu este încă clar, însă se suspectează o defecţiune tehnică la fabrica de praline.

Pentru a scoate ciocolata de pe asfalt, serviciul de pompieri a folosit apă caldă şi lămpi de benzină. În acest fel, carosabilul nu a devenit alunecos şi potenţial periculos pentru conducătorii de vehicule. Ciocolata a fost aruncată, a afirmat Karsten Korte, care i-a asigurat pe jurnalişti că voluntarii mobilizaţi pentru curăţarea ei de pe străzi nu au mâncat-o.

citește și...