Un profesor de educație fizică a șocat cu dieta sa. “Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi“

03.04.2022, 16:53

Joe Wicks i-a șocat pe fani dezvăluind că a mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. “Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. Trei sandvișuri cu bacon la micul dejun și fasole ”, a spus el pe Instagram. 

El a fost numit „profesorul de educație fizică al națiunii” după ce și-a pus misiunea de a menține familiile în formă în timpul izolării cu sesiuni de antrenament zilnice.

Cu toate acestea, Joe Wicks, alias The Body Coach, a dezvăluit că nu și-a urmat propriul sfat după ce și-a relaxat dieta și regimul de fitness în ultimele săptămâni.

„Profesorul de educație fizică al națiunii” a șocat cu dieta sa

Influencerul, în vârstă de 36 de ani, a mers pe Instagram pentru a-și etala recent creșterea în greutate, recunoscând că a gustat prăjituri și fursecuri „în fiecare zi”.

Joe a pozat pentru un selfie în oglindă și și-a arătat silueta mai plină, notând:

“Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi“

“Am mâncat tort și prăjituri cu ciocolată în fiecare zi. Trei sandvișuri cu bacon la micul dejun și fasole. Nu e bine când sunt antrenor, nu-i așa? ”, a spus el pe Instagram.

Lecțiile de educație fizică s-au încheiat în sfârșit pe 22 iulie 2020, dar el a rămas în centrul atenției. Schimbarea este vizibilă. Pătrățelele mult lucrate de la sală s-au transformat acum într-o burtă cu drepturi depline.

Cea mai recentă carte de bucate a lui Joe se află în topul topurilor non-ficțiune, iar veniturile sale de anul trecut erau de aproximativ 115.000 de lire sterline pe săptămână.

În timpul ascensiunii sale către celebritate, Joe și-a cunoscut soția Rosie Jones, în vârstă de 31 de ani. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 17 ani și a lucrat ca model glamour. Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2018 și s-au căsătorit 18 luni mai târziu. Într-o ceremonie în pădure.

Joe a lansat recent emisiunea filmată de la BBC Joe Wicks: Mental Health, My Family and Me. Împreună cu regizorul Louis Theroux, în vârstă de 51 de ani. Emisiunea este de așteptat să fie difuzată în cursul acestui an.

citește și...