FOTO / Ce siluetă afișează Flavia Mihășan. ”Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”

06.06.2022, 17:04
FOTO / Ce siluetă afișează Flavia Mihășan. ”Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”
FOTO / Ce siluetă afișează Flavia Mihășan. ”Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, afișează o siluetă fărăreproș, deși a trecut prin două nașteri. ”Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”, a spus vedeta. Flavia Mihășan a explicat cum reușește să se mențină în formă.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor.

Vedeta a trecut prin două nașteri, dar afișează o silută cât se poate de armonioasă. Aceasta a mărturisit, pentru revista Viva, că în prezent este mai slabă decât înainte de a rămâne însărcinată.

Ce siluetă afișează Flavia Mihășan. ” Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic”

”Cine are timp să se cântărească? Pe bune? De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul… Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”, a mărturisit Flavia Mihășan pentru sursa mai sus-menționată.

”Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic, și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii… Eu mănânc ca și înainte, numai că, știi cum e cu doi copii, unul are nevoie de ceva, celălalt de altceva, și efectiv faci slalomul acesta de la unul la celălalt. Cred că efectiv este ideea asta că nu te mai interesează dacă te îngrași sau nu și atunci nu te mai îngrași. Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic, credeți-mă și, uite!”, a adăugat fosta asistentă TV.

citește și...