Ramona Olaru a primit o ofertă ”de nerefuzat”. Ce i-a propus un bărbat asistentei TV

30.05.2022, 14:07

Ramona Olaru a primit o ofertă ”de nerefuzat”. Blondina ar putea oricând să renunțe la postul de asistentă TV de la matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
Declarațiile vedetei au fost făcute după ce un bărbat i-a făcut o propunere de nerefuzat. „Nu mai vin la muncă”. Care a fost reacția vedetei și ce ofertă a primit.

Ramona Olaru este asistenta de la Neatza cu Răzvan şi Dani şi o prezentă constantă în tabloidele româneşti din cauza vieţîi sale amoroase cu Cătălin Cazacu. Ramona Olaru este model, fiind imaginea mai multor branduri de lux, iar până la instaurarea pandemiei, a și defilat pentru cunoscuții creatori de modă.

Vedeta a primit recent o propunere neașteptată, de a avea propriul sugar baby și să fie întreținută de bărbatul cu care ar putea fi într-o relație amoroasă. Propunerea a fost transmisă printr-un mesaj în care bărbatul îi explică faptul că i-ar da suma de 5.000 de euro săptâmânal, pe lângă faptul că i-ar plăti chiria și s-ar ocupă de toate nevoile ei, doar ca să fie cu el.

„Nu mai vin la muncă”

Prezentatoarea TV a ținut să împărtășească cu fanii ei oferta pe care a primit-o de la posibilul sugar daddy și să se amuze de situație.

„Hai că eu nu mai vin la muncă, are Jackson grijă!”, a fost reacția Ramonei Olaru, în cadrul postării în care arată mesajul primit de la un internaut.

Însă, Ramona are planuri serioase în ceea ce privest căsătoria cu Cătălin Cazacu și nu este interesată de astfel de oferte. Blondina  este într-o relație cu sportivul Cătălin Cazacu. Cei doi deja fac planuri de nuntă și au confirmat că vor să formeze o familie împreună. Asistenta TV și-a ales deja inelul de logodnă.

Ramona Olaru și-a ales inelul de logodnă

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pus ochii pe un inel cu rubin african și diamante.

„Le-am probat pe toate și, când am ajuns la cel mai scump, i-am făcut o poză și o filmare și am pus pe Instagram să se vadă. Nu l-am întrebat, doar i-am arătat. I-am zis care e cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. Cât să-i mai zic? I-am zis, acum sper să hotărască singur. Mie mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. El nu e cel mai spontan, dar încerc să-l fac să fie. Lui îi trebuie dirijare în orice face”, a declarat Ramona Olaru pentru Antena Stars.

citește și...