FOTO / Apariție seducătoare a fostei gimnaste Diana Bulimar. Și-a expus formele perfecte!

25.05.2022, 10:45
FOTO / Apariție seducătoare a fostei gimnaste Diana Bulimar. Și-a expus formele perfecte!
FOTO / Apariție seducătoare a fostei gimnaste Diana Bulimar. Și-a expus formele perfecte!

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar, în vârstă de 26 de ani, a avut o apariție seducătoare. Aceasta și-a etalat formele perfecte în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată Diana Bulimar a atras imediat atenția intenauților, care s-au întrecut în a o complimenta pentru felul în care arată.

Diana Bulimar are un  trup cu forme care atrag imediat atenția și pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare.

Pe contul ei de socializare, fosta gimnastă de performanță a dat publicității o fotorafie în care apare în costum de baie.

Apariție seducătoare a fostei gimnaste Diana Bulimar. Arată de excepție în costum de baie

”Bronzul de dinainte de bronz”, a scris fosta sportivă în dreptul imaginii respective.

Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată Diana Bulimar a atras imediat atenția intenauților, care au complimentat-o pentru felul în care arată: ”Ești frumoasă”, ”Super”, ”Wow”, ”Bravo, Diana…”, ”Minunată poză”, ”Superbă”, Atât de frumoasă”.

Diana Bulimar a început gimnastica de mică

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări. ”Am început gimnastica pe la trei ani și jumătate, patru. Am fost un copil foarte activ și atunci părinții au zis du-te”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

”În momentul în care urci pe podium și îți mai cântă și imnul este ceva de vis. Nu pot să exprim în cuvinte. Este doar un sentiment pe care îl simți doar tu”, a adăugat fosta gimnastă. Sportiva a mărturisit că a avut parte de multe ghinioane de-a lungul carierei sale. “Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare”, a mai spus Diana Bulimar.

citește și...