FOTO / Tania Budi, apariție de senzație în costum de baie. Are 54 de ani, dar se ține bine de tot!

18.05.2022, 10:40
FOTO / Tania Budi, apariție de senzație în costum de baie. Are 54 de ani, dar se ține bine de tot!
FOTO / Tania Budi, apariție de senzație în costum de baie. Are 54 de ani, dar se ține bine de tot!

Tania Budi a fost dintotdeauna o aparriție extrem de sexy. Ajunsă la 54 de ani, blonda nu-și arată nici pe departe vârsta. Se prezintă impecabil din punct de vedere fizic, având un trup de invidiat. Vedeta a postat în mediul online o fotografie în care își etalează formele în costum de baie,  imaginea fiind foarte apreciată de cei care o urmăresc în mediul online.

Întinsă pe nisip, la plajă – așa apare Tania Budi în cea mai recentă fotografie dată publicității pe contul său de socializare.

Tania Budi poartă un costum de baie din două piese, care îi vine ca turnat pe trupul perfect.

Tania Budi, apariție de senzație în costum de baie. ”Cum să arăți așa…?!?!”

Postarea Taniei Budi a primit numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.


”Cum sa arati asa…?!?!”, Supeb”, ”Wow”, ”Bellissima”, ”Când eram copil spuneam că ești “piesa de piesă””, i-au scris interrnauții Taniei Budi.

De ce nu s-a căsătorit Tania Budi

Tania Budi a fost dintotdeauna o femeie foarte curtată de bărbați. De-a lungul anilor, aceasta a avut relații cu bărbați celebri din România, însă nu a ajuns niciodată la altar. La postul de televiziune Antena Stars, Tania Budi a vorbit despre viața sa sentimentală și despre căsătorie.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate. Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

Ce îi place și ce nu Taniei Budi la un bărbat

Tania Budi a comentat, înt-un interviu, și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă un bărbat ca să-i fie pe plac.

”Cred că sufletul contează cel mai mult. Nici esteticul nu e atât de important, e important, dar în momentul în care întâlnești pe cineva care poate nu e vreun frumos și începi să vezi că lucrurile în comun, comunicarea și energia sunt unde trebuie, nu mai contează…

…Vulgaritatea nu-mi place și orice gest făcut de genul vorbit tare la telefon… E o anumită lipsă de bună creștere care se vede din felul în care ții furculița. E foarte simplu de văzut. Dacă vorbește și tare și… sunt gesturi grobiene care îți atrag atenția. Spun foarte mult despre educație. Nici eu nu sunt de acord cu părerea celorlați, nu țin cont deloc de ea, numai că îmi place să cred că sunt un om civilizat, care are o conduită totuși mai fină, mai classy.

Eu cred că oamenii cu cât sunt mai puternici cu atât iartă mai mult. Iert orice, în schimb n-aș trece peste recidivă. Când recidivează într-o greșeală, deja nu mai e o întâmplare și atunci n-are sens”, a explicat fosta vedetă de televiziune.

citește și...