Smiley, despre viața sa de tătic. ”Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina”

16.05.2022, 16:43
Smiley, despre viața sa de tătic. ”Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina”
Smiley, despre viața sa de tătic. ”Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina”

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a comentat despre viața sa dce tătioc. Artistul, în vârstă de 38 de ani, formează un cuplu cu vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, împreună cu care are o fetiță, Josephine. ”Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina”, a povestit cântărețul.

Smiley este unul dintre cei mai de succe artiști din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, acesta formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Smiley a vorrbit despre viața sa de tătic la o emisiune de televiziune. Artistul este mai fericitt ca niciodată alături de partenera sa de viață și de fetița lor.

Smiley, despre viața sa de tătic. ”Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina”

„Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum”, a declarat Smiley, notează click.ro.

„Aseară m-am culcat foarte târziu (..) Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat. (..) Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a comentat Gina Pistol

citește și...