Cristian Boureanu și Cristina Belciu  s-au despărțit. ”Cu fiica lui m-am înțeles bine”.  Care este motivul care a dus la ruptura definitivă

20.04.2022, 16:37

Cristian Boureanu și Cristina Belciu  s-au despărțit. Cei doi s-au iubit vreme de patru luni și jumătate, însă se pare că apoi au preferat să meargă pe drumuri separate. Foștii parteneri au vorbit despre motivele separării. Care este motivul care a dus la ruptura definitivă. 

Afaceristul în vârstă de 49 de ani și fotomodelul în vârstă de 24 de ani s-au cunoscut anul trecut, chiar de 1 Decembrie, la un restaurant din Herăstrău. Mai mult, la începutul anului, cei doi își asumau public relația, iar Cristina Belciu declara că vrea să facă pasul cel mare.

Cei doi au numai cuvinte de laudă unul pentru celălalt, omul de afaceri  precizând că o apreciază foarte mult pe brunetă.

Ce spune Cristian Boureanu

,,Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună.

Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea.

O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a declarat Cristian Boureanu, conform Click!.

Care este motivul care a dus la ruptură definitivă

Modelul a precizat că despărțirea s-a produs din cauza incompatibilității dintre ei.

„Am decis de comun acord sa ne despărțim. Cu Cristi am rămas în relații bune, ne sunăm, vorbim, dar în calitate de prieteni, nu de iubiți. Suntem foarte siguri pe decizia luată și nu există șansă să reluăm relația.

Patru luni și jumătate a durat povestea noastră, am încheiat-o de curând. Am locuit împreună, ne-am înțeles foarte bine și pot spune că diferența de vârstă nu a fost motivul despărțirii, ci incompatibilitatea. Erau situații în care vedeam lucrurile altfel, astfel ca la un moment dat nu am mai putut trece peste ele. Cu fiica lui m-am înțeles bine, vorbesc în continuare și cu ea”, a declarat Cristina Belciu, pentru sursa citată.

 

 

citește și...