Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, după ce blondina și-a prins iubitul la petrecerea pentru adulți. “A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball și a lovit în tot ce a prins”

18.04.2022, 16:50

Gabi Bădălău a organizat o petrecere a burlacilor în cinstea lui Florin Salam. Viitorul mire, cât și  Gabi Bădălău au avut parte de un scandal-monstru și de alte violențe, după ce Bianca Drăgușanu a aflat cum petrecea iubitul ei.  Mai mult, blondina a intrat peste petrecăreți și a lovit în tot ce a prins.

Scandal uriaș în showbiz-ul românesc! Un party secret de adulți trebuia să le ofere o dispoziție bună lui Gabi Bădălău, artistului Florin Salam și unui alt bărbat a cărei identitate nu a fost dezvăluită, însă se pare că este căsătorit. Totul a decurs bine până când Bianca Drăgușanu a intrat în acțiune! Blondina a văzut pe Instagram, pe contul uneia dintre fetele ce trebuia să îi distreze pe masculii din apartament, un story din apartamentul respectiv. Astfel, diva a decis să meargă la fața locului. Vedeta a spart ușa și a început să îi lovească pe petrecăreți, potrivit cancan.ro.

Invitații au fugit, iar Bădălău și Florin Salam au luat-o și ei la fugă, însă în chiloți.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, după scandalul-monstru

Petrecerea nu s-a încheiat așa cum și-au dorit cei trei masculi, ci cu pumni și cu o despărțire cu scântei. Potrivit Click, Bianca i-a spus “adio” lui Gabi Bădălău.

“Bianca a fost extrem de furioasă, a ieșit iureș. A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball în mână și a lovit în tot ce a prins. Și-au luat-o și Gabi, și Florin, și câteva domnișoare care erau pe acolo și care încercau să fugă care încotro. Bianca, la nervi, vede negru în fața ochilor”, potrivit click.ro.

”Ce am pățit cu Bianca Drăgușanu nu am pățit cu nicio nebună”

O martoră oculară a povestit că este șocată de cele întâmplate și este prima dată în viața ei când a văzut asemenea scene de luptă.

”Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am.

Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic.

Luam baloane și dansăm. Am fugit toți pe scări în chiloți. Fiecare cum a apucat! Demență. Și după l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică! O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit o martoră oculară, potrivit cancan.ro.

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu

Vedeta a postat o scenă din filmul ”Maleficent”. Probabil blondina dorește să transmită un mesaj celor care au deranjat-o.

citește și...