Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci. ”A constituit o influență majoră în viața mea”

18.04.2022, 15:19

Thalia a transmis un mesaj în semn de mulțumire Nadiei Comăneci. Artista a publicat un clip video în care transmite un mesaj emoționant. Vedeta a mărturisit că marea sportivă a constituit o influență majoră în viața ei. ”Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratăm niciun interviu cu ea în presă”, spune diva. 

Cântăreața Thalía a spus că s-a simțit foarte fericită după ce a aflat că fosta gimnastă Nadia Comăneci a urmărit-o pe rețelele ei de socializare. Ea a asigurat că atunci când era mică a fost unul dintre cei mai mari idoli ai ei.

Thalia este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta a mărturisit că a fost influențată de nimeni altă decât de marea campioană Nadia Comăneci.

”Nadiei Comăneci a constituit o influență majoră în viața mea”

„Dragilor, vreau să vă povestesc ceva ce am realizat aseară și mi-a venit să urlu de fericire. De când eram copil am fost o mare fană a Nadiei Comăneci și pentru mine ea a constituit o influență majoră în viața mea. Aveam afișe cu ea la mine în cameră, îi puneam fotografiile pe coperțile caietelor, nu ratam niciun interviu cu ea în presă, din vremea când câștiga toate acele medalii și celebra notă de 10, nota perfectă pentru reprezentațiile ei impecabile, toate acestea s-au transformat pentru mine într-un reper, iar ea a devenit omul care m-a inspirat de-a lungul timpului. Ieri am realizat că mi-a dat like la aparițiile din câteva publicații și am realizat că am ajuns într-un cerc complet, de la fetița visătoare care visa la fetița campioană. Nadia te iubesc, însemni atât de mult pentru mine, îți mulțumesc pentru tot.”, a spus Thalia despre românca Nadia Comăneci.

Sportivă a reacționat după ce a citi mesajul Thaliei.

Cum a reacționat Nadia Comăneci

„Dragă Thalia, îți mulțumesc pentru acest mesaj superb. Felicitări pentru fabuloasă ta carieră. Îți transmit îmbrățișări ție și familiei tale. Sper să ne vedem în curând.”, a scris marea gimnastă pe pagină de Instagram a Thaliei, în dreptul postării care îi e adresată.
 

citește și...