FOTO. Cum arată Thalia la 50 de ani. Cântăreața a pozat într-o ținută pe care a purtat-o în urmă cu 30 de ani

19.02.2022, 18:50

Thalia a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților și a anunțat un cadou special pentru toată lumea, premiera videoclipului „Dragoste”,  în ediția de celebrare a celor 30 de ani de carieră. Pentru asta, Thalia a îmbrăcat o ținută pe care a purtat-o în 1992, pentru una dintre prezentările acestei piese.

Thalia, una dintre marile icoane ale Mexicului. nu încetează să surprindă publicul care a captivat prin talentul și personalitatea ei, precum și pentru menținerea unei înfățișări tinere.

Renumita figură mexicană nu încetează să fie prezentă pe rețelele de socializare, spațiu pe care îl folosește pentru a rămâne în contact strâns cu adepții săi fideli și pentru a publica tot felul de conținut. Thalía a ajuns să fie una dintre figurile din lumea divertismentului pe care reușește să rămână tânără, în ciuda faptului că are 50 de ani.

Thalia a îmbrăcat o ținută pe care a purtat-o în 1992

Actrița și cântăreața și-a folosit rețelele de socializare pentru a anunța că a pregătit o surpriză pentru fanii săi fideli: să lanseze ediția de 30 de ani a videoclipului „Love”.

„La multi ani de Vallentines Day, iubirile mele. Am un cadou foarte special pentru tine astăzi! Premiera videoclipului #Love aflat în ediția de 30 de ani. Ești pregătit pentru premieră?”, a postat mexicana împreună cu o fotografie care arată imaginea și ținuta pe care a folosit-o pentru lansarea acelei piese în 1992.

Chiar și în InstaStory ea a scris „Aceeași ținută”.

Cum au reacționat fanii

Adepții săi și-au exprimat emoția după anunțul acestui videoclip aniversar: „Numărând orele pentru a sărbători această zi cu tine și în cel mai bun mod”, „Cea mai mare zeiță de pe planetă”, „Îmi place asta, uite Thalia!”.

”Sunt cel mai norocos bărbat în viață care te-a găsit. În fiecare zi ești lumina mea călăuzitoare și dăruiește-mi iubire necondiționată! Te iubesc până la sfârșitul timpurilor”, a postat Mottola pe contul său de Instagram.

Lady Gaga a imitat-o pe Thalia

Lady Gaga a fost  observată că a copiat stilul vestimentar al artistei mexicane. Gaga a fost marea vedetă a premiilor Grammy 2019 și nu a dezamăgit cu rochia ei argintie Celine cu paiete. Cu toate acestea, fanii au asigurat că au mai văzut rochia și la nimeni alta decât la Thalía.

Este adevărat că Thalía are o carieră de 30 de ani, dar unii spun că multe personalități internaționale o imită și că i-au copiat look-urile vechi! De data aceasta, Lady Gaga a fost cea care a știut să imite o rochie veche Thalia și a decis să poarte exemplarul pentru premiile Grammy din 2019. A fost aceeași Thalia care a distribuit o fotografie făcută de fanii ei pe contul personal de Instagram unde puteți vedea replica ținutei.

Cu toate acestea, aceasta nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Thalía s-a îmbrăcat în sirenă pentru a promova Marimar, o telenovelă în care a jucat în 1994; pe de altă parte, în 2013, aproape 20 de ani mai târziu, Lady Gaga a cântat „Aplauze” la VMA-urile MTV. Ținuta lui Gaga a constat dintr-un corset în formă de scoici.

 

 

Fotografia care arată că Lady Gaga a copiat look-ul Thalíei pentru premiile Grammy 2019

În plus, ea nu a fost singura artistă care a copiat-o. Thalía crede că ea este inspirația directă pentru Katy Perry pentru a realiza videoclipul uneia dintre melodiile sale cele mai de succes, deoarece a făcut-o acum mai bine de 20 de ani într-un spectacol de la Siempre en Domingo.

 

 

Thalia, una dintre cele mai de succes și influente artiste mexicane din întreaga lume

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din serialul fenomen „Rosalinda” din 1999, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale.  Thalía este o cântăreață, compozitoare, femeie de afaceri și fostă actriță mexicană.

 

 

Thalía a abordat diverse situluri și a cântat în diferite limbi precum engleză, franceză, portugheză, spaniolă și tagalog.

Thalía şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscuta pentru seriale precum “Maria Mercedes” (1992), “Marimar” (1994), “Maria, la del Barrio” (1995) sau “Rosalinda” (1999). Ultimul film în care a jucat a fost „Mambo Cafe“ (2000).

În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola. Cei doi au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae (7), şi un băieţel, Matthew Alejandro (3 ani şi jumătate).

citește și...