Claudia Pătrășcanu iubește din nou? Imaginea care i-a pus pe gânduri pe fani

18.04.2022, 11:21

Claudia Pătrășcanu se află într-o relație? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, iar cea mai recentă fotografie a vedetei stârnește și mai multe controverse. Gestul vedeteti ne duce cu gândul la faptul că artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ce a postat vedeta pe InstaStory?

Claudia Pătrășcanu a postat o imagine care ar pune pe oricine pe gânduri. Se pare că bruneta trăiește o perioadă frumoasă a vieții, având în vedere că a postat o fotografie în care împărtășește cu fanii ei că se bucură de un buchet de lalele, probabil primite de la o persoană apropiată.

Claudia Pătrășcanu se află în proces de divorț cu Gabi Bădălău de mai bine de doi ani. Bruneta a mărturisit recent  că și-a găsit liniștea sufletească și că s-a împăcat cu ideea că va divorța de Gabi Bădălău. Se pare că vedeta a îngropat securea războiului, ba mai mult ar putea fi pregătită să își refacă viață.

Ce a postat Claudia Pătrășcanu pe Instagram

Recent, artista a postat o fotografie cu un buchet de lalele si o melodie de dragoste.  Versurile respectivei melodii ne duce cu gândul la faptul că vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

”Toate florile din lume
La picioare ți le-aș pune of
Câtă iubire am pentru ține
Și cât de bine mă simt cu ține
Sunt fericit atunci când ești cu mine”, sunt versurile rspectivei melodii.

Ce declara vedeta

Anul trecut, Claudia Pătrășcanu mărturisea că speră să-și găsească jumătatea. Artista preciza, însă, că nu era implicată în nicio relație amoroasă.

”Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum. Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă.

De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!. Nu, nu este adevărat că am pe cineva în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. ”, declara Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Tot anul trecut, Gabi Bădălău a dezvaluit că celebra cântăreață ar avea un iubit la Constanța. Omul de afaceri a spus că bănuiește că Claudia ar iubi din nou, din moment ce nu dorește nicicum să se mute la București.

”Sunt convins că pentru Claudia e mult mai ok aici, doar că ea probabil și-a refăcut viața sentimentală, are vreun iubit acolo și îi e greu să plece în momentul ăsta. Ar trebui să se gândească mai bine și să fie conștientă că au un viitor mai bune aici lângă mine”, a spus el.

 

 

 

citește și...