Claudia Pătrășcanu a suferit foarte mult după despărțire. ”M-a ajutat să primesc întâmplările vieții”. Cine este persoana care a ajutat-o

07.04.2022, 12:37

Claudia Pătrășcanu a trecut prin momente dificile după divorț, iar o persoană apropiată a apărut în viața acesteia atunci când i-a fost greu să gestioneze situația. ”Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții”.

Bruneta a dezvăluit că se simțea descurajată și confuză, iar gândurile rele îi dădeau târcoale. Vedeta a suferit foarte mult după despărțire. După doi ani, soția lui Gabi Bădălău și-a găsit liniștea în biserica, apelând a apelat la un duhovnic care a încurajat-o și i-a oferit sfaturi prețioase.
Vedeta a mărturisit că duhovnicul respectiv i-a oferit sfaturi prețioase și a ajutat-o astfel să treacă peste una dintre cele mai grele cumpene din viața ei,

Cine este persoana care i-a schimbat viața Claudiei Pătrășcanu

„Întâmpină problemele cu blândețe, nu dispera. Întotdeauna se găsesc căi și soluții. Un sfat pe care l-am primit de la duhovnicul meu. Într-o zi vă voi vorbi despre această persoană care m-a ajutat să primesc întâmplările vieții așa cum vin, dar să le accept cu blândețe, rugăciune, înțelepciune, răbdare și căi de rezolvare”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe InstaStory.

 

Artista a mărturisit că a învățat că nimic nu este simplu, dar nici greu în viață. Vedeta spune că nicio persoană nu este fericită pe deplin, pentru că oamenii, în general,  nu caută suficient în ei înșiși răspunsuri la problemele care îi conduc să intre în relații toxice.

”Nu caută în ei răspunsuri și rezolvări”

  „Nimic nu este roz, impecabil, perfect. Nimic nu este simplu, dar nici greu. Asta dacă crezi in schimbarea ta. Nimeni nu este fericit pe deplin.

Unora li se pare doar ca trăiesc fericirea deplina, unii stau in relații toxice crezând ca aceea este iubirea adevarata (am trăit și eu asta), unii fac rău pentru ca se hrănesc cu asta și cred ca vor primi bine la schimb, dar…..unii nu înțeleg multe și asta pentru că nu caută în ei răspunsuri și rezolvări”, a scris aceasta, în cadrul postării.

citește și...