Emil Rengle vrea să se căsătorească. ”Îmi doresc să fiu tată”

18.04.2022, 09:50

Emil Rengle, în vârstă de 31 de ani, are planuri mari de viitor. Celebrul coregraf vrea să își întemeieze o familie. Artistul își dorește să se căsătorească, dar vrea să aibă cel puțin și un copil în viitorul apropiat. ”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil”, spune artistul.

Emil Rengle este una dintre vedetele asumate, care nu s-a ferit să vorbească despre viața lui. În anul 2018, coregraful a recunoscut că este bisexual și că nu dorește să se mai ascundă. Ulterior, fanii vedetei au fost extrem de curioși în privința vieții amoroase a acestuia.

În cadrul unui interviu, Emil Rengle a mărturisit că în prezent nu este implicat într-o relație cu un singur partener.

Cu cine își împarte zilele vedeta

”Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă „la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”, a mai zis el.

Coregraful a dezvăluit că își dorește să se căsătorească în junglă, unde și-ar aduce aminte că atât el, cât și partenerul lui aparțin lui Dumnezeu.

”Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut”

”Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut. (râde) Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a spus Emil Rengle pentru Viva.ro.

Mai mult de atât, Emil Rengle a mărturisit că își dorește și copii, intenționând ca până la vârsta de 35 de ani să aibă măcar un copil.

”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil”

”Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei”, a mai zis Emil Rengle pentru sursa citată.

citește și...