Ce câștiguri a avut Dorian Popa în luna aprilie. ”Am făcut vreo 100 și ceva de mii”

14.04.2022, 13:56
Ce câștiguri a avut Dorian Popa în luna aprilie. ”Am făcut vreo 100 și ceva de mii”
Ce câștiguri a avut Dorian Popa în luna aprilie. ”Am făcut vreo 100 și ceva de mii”

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, a dat detalii despre veniturile sale. Acesta a dezvăluit ce încasări a avut în luna aprilie a acestui an. ”Am făcut vreo 100 și ceva de mii”, a declarat artistul. De asemenea, Dorian Popa a mărturisit și câți bani a câștigat de la începutul acestui an și până în prezent.

Dorian Popa este un cunoscut actor și cântăreț. A devenit cunoscut anul 2011, odată cu apariția sa în serialul ”Pariu cu viața”, alături de colegii săi din Lala Band. Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. De asemenea, artistul este implicat și într-un poriect de imobiliare.

Dorian Popa a dezvăluit ce sume a încasat în luna aprilie a acestui an. De asemenea, artistul a spus și care au fost veniturile sale de la începutul acestui an și până în prezent.

Ce câștiguri a avut Dorian Popa în luna aprilie. ”A fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne”

”Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a dezvăluit Dorian Popa pentru click.ro.

”Așteptăm să vedem ce pregătește Hatz Residence pe 2022, poate chiar 2023, pentru că știți foarte bine, vom vinde căsuțele la cheie, exact așa cum se aude! Nu am cum să mai îmi sporesc veniturile pentru că aprilie este plin din toate punctele de vedere. Muncesc, muncesc, muncesc, muncesc! Luni de dimineață la prima oră plec din țară cinci zile, o surpriză pentru urmăritorii mei. Plec undeva foarte frumos unde voi filma, sper eu, undeva pe la 20 și ceva, dacă nu 30 de vloguri în 5-6 zile, e un maraton de filmări, așa fac eu din când în când și a venit timpul, după Germania!”, a completat acesta.

 

citește și...