Ioana Năstase a răbufnit în mediul online. ”Dacă tac, nu înseamnă că nu le văd falsitatea”

13.04.2022, 15:50
Ioana Năstase a răbufnit în mediul online. ”Dacă tac, nu înseamnă că nu le văd falsitatea”
Ce afacere își deschide Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Ar costa 250.000 de euro”

Ioana Năstase a răbufnit în mediul online. Vedeta a postat pe Facebook un mesaj cu subînțeles. ”Dacă tac în fața persoanelor care mă mint, asta nu înseamnă că nu le văd falsitatea”, a spus aceasta.

Bruneta a adresat un mesaj acid pe retelele de socializare. Vedeta le-a transmis un avertisment celor care au rănit-o, în mod voit.

Soția legendarului sportiv nu a precizat cui îi este adresat mesajul, însă se pare că a fost extrem de deranjată de acțiunile unei persoane apropiate.

”Aleg să nu cobor la nivelul lor”

Vedeta a lăsat să înțeleagă că a fost trădată de cineva, însă preferă să nu plătească cu aceeași monedă.

”Dacă tac în fața persoanelor care mă mint, asta nu înseamnă că nu le văd falsitatea. O văd prea bine, dar aleg să nu cobor la nivelul lor”, a scris Ioana Năstase pe Facebook.

Fanii i-au transmis că o vor susține în continuare și că îi înțeleg atitutidinea.

Ilie Năstase a răbufnit, după ce a fost criticat de români

Ilie Năstase este nemultumit de criticile primite. Fostul sportiv a răbufnit, de asemenea,  pe reţelele de socializare. Acesta susţine că nu primeşte respectul cuvenit în România.

„Asta s-a întâmplat din totdeauna (n.r. să nu fie apreciat în România). Așa suntem noi românii. Singurul lucru care mă deranjează în România e că nu au curajul să vină în față și să îmi spună în față că nu le place de mine, că sunt boșorog. Pe Facebook toți proștii sunt deștepți. Tâmpiții din străinătate nu vorbesc, nu sunt zgomotoși. După ce m-am lăsat de tenis a trecut cineva pe lângă mine în România și a zis „Ce gras ești!”

Mi s-a oferit două milioane de dolari să joc pentru America, dar nu am acceptat. Le-am zis că în viața asta eu pot să fiu doar român. Cred că se putea și pentru mine folosi niște bani de la Ministerul Culturii. Îmi fac eu singur muzeu și statuie. Noi dăm, dar nu primim nimic înapoi. Poate că ar trebui să mă întorc în timp și să le zic să îmi dea și mie 20-30 de milioane pe care mi i-a luat, nu i-am văzut. Ei încasau milioane de la finale și eu aveam un dolar pe zi la turnee”, a spus Ilie Năstase, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”.

citește și...