Fiica lui Mădălin Voicu s-a logodit. Cum arată inelul pe care l-a primit

12.04.2022, 20:29

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, și iubitul ei, Alex Fenechiu, s-au logodit. Șatena a publicat o fotografie cu inelul pe care l-a primit de la partenerul ei de viață, dar și o imagine cu burtica. Artista a postat un mesaj emoționant.
 

Fiica lui Mădălin Voicu s-a logodit cu partenerul ei de viață. Artista este  mai fericită ca niciodată.

Prezentatoarea TV a publicat două fotografii alb-negru, una din timpul unei ședințe foto, iar cealaltă cu inelul de logodnă.

Artista a postat un mesaj emoționant

„Un singur cuvânt… IUBIRE 🤍”, a scris Ioana Voicu pe rețelele de socializare.

Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată pentru prima oară. Artista și-a anunțat fanii despre sarcină abia în luna a șasea.

”Am avut niște sperieturi”

„A fost o sarcină cu mici urcușuri și coborâșuri… De-asta sunt puțin mai atentă. A fost puțin mai greu în primele 4 luni. De-asta am și făcut anunțul acum, pentru că nu am vrut să-l fac până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi”, a declarat Ioana Voicu, la Antena Stars.

Ioana Voicu a ales numele fetiței. Pe nepoata politicianului Mădălin Voicu o va chema Annora.

„Iese taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult. Am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că, dacă o să am o fetiță, așa o va chema”, continuat. „Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt prima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat. Mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu, când voi rămâne gravidă, voi avea fată”, a mai spus Ioana Voicu.

citește și...