FOTO. Loredana Groza, într-un costum de baie foarte mulat. Vedeta încinge spiritele pe Instagram

12.04.2022, 15:36

Loredana Groza face din nou senzație într-un costum de baie întreg foarte mulat, care îi lasă la vedere trupul bine lucrat în sala de fitness. „Ești minunată, Lore”, „Felicitări pentru cum arăți, Loredana!!”, „Arati super. Frumoasa și sexy”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Loredana Groza atrage atenția cu  aparițiile ei nonconformiste. Artista arată extrem de bine la cei 50 de ani ai săi si nu ezita sa o arate de fiecare data cand are ocazia. Vedeta se simte bine în pielea ei și acest lucru poate fi observat și atunci când alege să se îmbrace sexy.

De data această, blondina a ales să poarte un costum de baie întreg, cu un decolteu adânc. Fanii au apreciat ipostaza în care apare vedeta.

Vedeta este extrem de apreciată de fani

„Ești minunată, Lore”, „Felicitări pentru cum arăți, Loredana!!”, „Arati super. Frumoasa și sexy”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Loredana a fost acuzată în nenumărate rânduri că a apelat la operațiile estetice. Solista a negat vehement că a apelat la intervenția de mărire a sânilor sau la orice alt tip de lifting.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri. Nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate. Cine știe!? Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente, sunt chestii totaal neinvazive care te ajută să fii oau!”, a povestit Loredana , în exclusivitate, la Antena Stars.

Pe de altă parte, Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive

Mai mult, vedeta a spus ca a fost înzestrată natural cu forme voluptoase.

“Am avut de la natură noroc că m-am născut de la natură cu dotările de rigoare și nu am avut nevoie să completez. (…) E o muncă grea să arăti bine, nu e ușor”, a mai adăugat Loredana.

 

citește și...