Ana Baniciu urmează să devină mamă? ”Îmi doresc din suflet”

12.04.2022, 14:42

Ana Baniciu trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții ei. Vedeta  trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Solista deja se gândește la momentul când va deveni mamă. ”Imi doresc din suflet să se întâmple exact la momentul potrivit”. Cântăreața a făcut și planul. 

Ana Baniciu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească. Vedeta este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Blondina radiază de fericire.

Ana Baniciu și Edy Kovacs formează un cuplu de ceva timp. Aceștia s-au logodit de curând și se pregătesc de nuntă.  Solista se visează mămică.

Ana Baniciu vrea să devină mamă

„Mă văd mamă, clar, cum să nu?! Am zis că mai stăm o perioadă, pentru că vrem să mai facem anumite lucruri. Ne gândim să ne cumpărăm și o casă, să fie totul pregătit. Eu sunt genul ăla care îmi pregătesc lucrurile. Mi se pare că treaba asta cu un copil este o chestie foarte importantă și îmi doresc din suflet să se întâmple exact la momentul potrivit. Eu, de obicei, nu programez chestiile astea, dar, probabil, copilul va veni exact așa cum ne dorim”, a afirmat Ana Baniciu.

Artista a povestit cum l-a întâlnit prima dată pe cel care avea să-i devină partener.  O prietenă comună le-a făcut cunoștință celor doi. Apoi, vedeta a fost infectată cu Sars-Cov-2 de acesta. Ana Baniciu i-a spus lui Edy că va trebui să o îngrijească și așa s-a înfiripat relația de iubire între cei doi.

”S-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția”

,,Mi-a dat Covid-19. Am spus și știu că acest virus a făcut multe victime, dar a făcut și lucruri bune, a adus doi oameni în aceeași casă. Eu am luat Covid-19 după el, i-am spus că trebuie să mă îngrijească, deoarece el avusese și fusese în carantină și nu a mai plecat.”, a spus vedeta.

Ana Baniciu a fost impresionată de comportamentul și atenția pe care i-o acorda Edy.

,,Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care era și vecina mea, stătea perete în perete cu mine. Ea ne-a scos într-o seară în oraș, a fost totul gândit, era de mult cu ochii pe mine. Eu nici nu îl cunoșteam și stăteam în banca mea liniștită. Până la urmă am mai ieșit cu el, am făcut o plecare la munte într-o gașcă și s-a comportat atât de frumos, chiar mi-a atras atenția”, a mai adăugat Ana Baniciu.

citește și...