Alexandra Stan, detalii despre viața amoroasă. Ce răspuns surprinzător a oferit vedeta

11.04.2022, 21:35

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit de câte ori face dragoste pe săptămână. Fanii vedetei au fost curioși cum arată viața amoroasă a solistei, după despărțirea de finalistul la Eurovision 2022. Vedeta a răspuns în stilul caracteristic. 

Artista s-a despărțit recent de producătorul Alex Parker. După divorțul de Emanuel Necatu, Alexandra Stan a început o relație cu Alex Parker, producător și finalist la Eurovision 2022.

Fanii au fost curioși ce se întâmplă în viața vedetei, după despărțire.  Solista a fost întrebată de câte ori face dragoste pe săptămână, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram.

Alexandra Stan, detalii despre viata amoroasă

„De minus 96… împărțit la 3… minus…”, a glumit Alexandra Stan pe pagina ei de Instagram.

Relația dintre Alexandra Stan și Alex Parker nu a rezistat prea mult timp, iar cei doi artiști și-au spus adio după doar cinci luni de relație.

Motivul pentru care Alexandra Stan și Alex Parker s-au despărțit

„Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră.

Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit.

În continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem superfericiți cum suntem acum!”, a declarat Alex Parker pentru Cancan.ro.

Alexandra Stan se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a anunțat că nu a mai putut să ajungă la un  post de radio din  cauza problemelor de sănătate.

 

”Îmi pare rău că nu am putut ajunge azi la @kisgmromania împreună cu @djmanuelriva să cântăm noua noastră piesă.

Din motive de sănătate, va trebui să reprogramam!”

Manuel Riva și Alexandra Stan au lansat recent „Heal Your Soul”. Cei doi au bifat un succes imens cu „Miami”, piesă al cărui clip a strâns peste 11 milioane de vizualizări.

citește și...