Bianca Drăgușanu nu este invitată la nunta familiei Bădălău. Ce spune iubitul blondinei

11.04.2022, 13:38

Este nuntă mare în familia Bădălău. Fiica politicianului Niculae Badalu face nuntă de lux. Chiar dacă în familia iubitului ei curge lapte și miere, în această perioadă, se pare că pentru Bianca Drăgușanu lucrurile nu sunt tocmai roz. Blondina nu este invitată la nunta de zeci de mii de euro.

Sora lui Gabi Bădălău face nuntă în Bolintin-Vale, în localul familiei sale, unde a investit aproape cinci milioane de euro. Potrivit click.ro, Nikos Vertis ar fi invitatul-surpriză, care pentru o singură reprezentație cere în jur de 35.000 de euro.

Sabina Bădălău este cea care va fi mireasă. În 2019, aceasta s-a căsătorit civil cu Răzvan Marica, pe malul lacului Snagov, iar pandemia de Covid-19  le-a afectat planurile de nuntă.

Bianca Drăgușanu nu este invitată la nunta din familia Bădălău

Dacă la cununia civilă au fost invitați politicienii de vârf din România, rămâne de văzut ce alte persoane publice vor fi prezente la fericitul eveniment. Un lucru este sigur: Bianca Drăgușanu nu este invitată la nuntă.

Potrivit Click. ro, Bianca Drăgușanu nu este invitată, din cauza relațiilor tensionate dintre aceasta și familia Bădălău. Se pare că mireasa, dar și mama milionarului nu o plac și nu o vor în familie.

Ce spune Gabi Bădălău

Contactat de Click!, Gabi Bădălău nu a dorit să comenteze prea mult.

„Este un eveniment restrâns de familie, nu am ce să zic mai mult de atât.”, a declarat, pentru Click!, milionarul.

Chiar dacă cele două femei din familia Bădălău nici nu vor să audă sau să o cunoască pe divă, blondina este deschisă și declară că și-ar dori ca mama și sora iubitului ei să nu o judece atâta de aspru. Mai mult, diva spune că mama iubitului ei este o ”doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă”, pe care și-ar fi dorit să o cunoască.

 „Eu chiar mi-aș fi dorit să lase deoparte orgoliul, că oricum nu cred că am rănit-o eu vreodată acolo și aș fi vrut să își dea seama despre mine că sunt o femeie echilibrată, care am o afacere, un copil, îi sunt fidelă lui, suntem într-o relație de peste un an jumătate, în care nu a existat un alt bărbat în viața mea, nici măcar nu m-am gândit la alt bărbat, iar dacă vreodată am avut vreo ceartă cu el, cu siguranță nu eu am provocat-o ci doar am dat apă la moară.

Chiar mi-aș fi dorit să stau de vorbă cu ea, de la femeie la femeie, să îi explic că ar fi trebuit să empatizeze un pic cu mine. Dacă ar fi cunoscut un pic situația din interior, cu siguranță m-ar fi iubit foarte tare, dacă mi-ar fi dat ocazia să ne cunoaștem.(…) Deși nu o cunosc, o iubesc, o respect și o admir, mi se pare o doamnă cochetă, frumoasă, inteligentă și mi-aș fi dorit să mă cunoască.”, a declarat, bine intenționată, Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Bianca și Gabi Bădălău trăiesc o dragoste cu năbădăi. Cei doi au bifat de-a lungul relației lor, care a împlinit recent, un an, mai multe despărțiți și împăcări.

citește și...