Andreea Mantea, dezvăluiri indiscrete. “Chiar și eu am făcut-o”

07.04.2022, 21:29

Andreea Mantea a făcut o dezvăluire indiscretă. Bruneta a mărturisit că a admirat iubitul unei prietene, în tinerețe. “Chiar și eu am făcut-o, dar nu. Nimic mai mult”. Vedeta a vorbit despre dragoste și relații complicate.

Prezentatoarea TV a fost invitata Oanei Radu. Andreea a primit mai multe întrebări incomode. Unaa dintre acestea s-a referit la posibilitatea ca Andreea Mantea să îi fure iubitul uneia dintre prietenele sale.

Vedeta a negat vehement că a făcut așa ceva Recunoaște că, în tinerețe, au existat fete care s-au uitat un pic prea insistent la cel cu care forma un cuplu la vremea respectivă, însă nu a acționat având încredere în sentimentele omului de lângă ea.

“Chiar și eu am făcut-o, dar nu. Nimic mai mult”

Vedeta spune că are câteva prietene, însă nu s-a pus niciodată problema să existe trădări între ea și acestea. Bruneta a mărturisit că au existat momente în care i-a admirat pe iubiții prietenelor ei,  însă nu a existat nimic mai mult.

„Îmi număr prietenele pe degetele de la o mână. Nu este cazul. «Mama, ce mișto este»! Să ne uităm așa, chiar și eu am făcut-o, dar nu. Nimic mai mult”, a spus Andreea, atunci când a fost întrebată dacă vreodată s-a uitat insinuant la unul dintre iubiții prietenelor ei.

Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată

Prezentatoarea Tv  a dezvăluit că  a fost înșelată de doi dintre foștii ei iubiți.  Bruneta a dezvăluit că și-a dat seama că este înșelată de un alt partener, după ce i-a verificat telefonul și a văzut că avea conversații indecente cu o altă femeie.

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a mărturisit că primește multe propuneri indecente din partea băbaților. Unii dintre ei s-au oferit să îi trimită anumite sume de bani în schimbul favorurilor de natură sexuală.

citește și...